SHARE

Anunț major pentru botoșăneni! A doua decadă a lunii noiembrie vine cu un val rece, astfel că, ninsorile și lapovița ar putea fi așteptate mai repede decât de obicei. Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarea perioadă.

Potrivit unei caracterizări climatice publicate de ANM, spre sfârşitul lunii, vor apărea lapoviţa şi ninsoarea.

La nivelul municipiului Botoșani, sâmbătă, 21 noiembrie a.c., sunt 30% șanse de ninsoare

În ceea ce privește temperaturile, acestea vor marca o scădere considerabilă faţă de luna octombrie, în timp ce precipitaţiile vor fi în uşoară creştere. Valorile termice au scăzut accentuat, de la o medie de 11…12 grade la începutul acestei săptămâni, la o medie de numai 5…6 grade spre sfârșitul săptămânii.

Citeste si   4.534 persoane angajate prin intermediul AJOFM BOTOȘANI

Și nopțile vor fi mai geroase. Începând de joi, 19 noiembrie a.c., meteorologii anunță temeperaturi cu minus. Potrivit meteorologilor, precipitațiile se vor semnala pe arii restrânse, mai ales după data de 21 noiembrie.

Anunț important și pentru șoferii botoșăneni! Aceștia trebuie să-și pregătească mașinile pentru iarnă

Odată cu sosirea anotimpului rece, toți șoferii trebuie să-și pregătească mașinile pentru iarnă. Prima grijă sunt anvelopele care trebuie schimbate cu cele de  iarnă.

Citeste si   Social democratul Gabriel TANASĂ preia conducerea societății URBAN SERV

Potrivit Codului Rutier este interzisă circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără ca acestea să fie dotate cu cauciucuri de iarnă

Amenzile pentru nerespectarea legii sunt între  între 1.300 și 2.900 lei.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ