SHARE

La data de 25 octombrie 2020, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au identificat un bărbat de 43 ani din comuna Dumbrăveni, județul Suceava, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

Cu ocazia activităţilor investigative efectuate, s-a stabilit faptul că în perioada 04-08.07.2020, acesta a pătruns fără drept pe proprietățile unor bărbați de 41 și 48 ani din satul Huțani, comuna Vlădeni, județul Botoșani, de unde a sustras mai multe bunuri în valoare totală de 3.700 lei.

Astfel, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri, în cooperare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, la locuința persoanei bănuite au fost identificate mai multe bunuri din cele sustrase.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat în mare parte şi restituit persoanelor vătămate

Bărbatul a fost reținut de către polițiști și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citeste si   ACTIVITĂŢI ONLINE DEŞFĂŞURATE DE POLIŢISTI PENTRU PREVENIREA VICTIMIZĂRII COPIILOR

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie procedurală.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ