SHARE

Bătaia de joc a Guvernului Orban a atins cote maxime, cu mărirea tichetelor de masă cu un ban din luna octombrie, respectiv de la 20 de lei la 20,01 lei.

Fiind o majorare atât de nesemnificativă, noua valoare a tichetelor de masă nu prezintă impact bugetar, nici pentru finanțele statului, dar nici pentru buzunarele românilor.

Această „majorare” nu face decât să umilească intenționat cele peste 2 milioane de beneficiari

Această „majorare”, care teoretic vine pentru îmbunătățirea nivelului de trai a celor care muncesc, nu face decât să umilească intenționat cele peste 2 milioane de beneficiari. Ceea ce a făcut acum Ministerul Muncii nu și-a mai permis nimeni până acum să aducă un asemenea afront românilor. Cinismul guvernanților ne arată, încă o dată, disperarea peneliștilor după capitalul electoral. Mă întreb dacă așa arată bunăstarea promisă românilor de către PNL?

Citeste si   VIDEO | VEȘTI BUNE pentru BOTOȘĂNENI! Rectorul Tudorel TOADER: „Filiala UAIC la BOTOȘANI este o CERTITUDINE”

Măsurile întreprinse de Guvernul Orban, tot mai vitrege pentru cetățeni, ne semnalează faptul că după alegerile parlamentare situația va fi critică pentru omul de rând, întrucât ne așteaptă tăieri de pensii și salarii, dar și majorări de taxe și impozite.

PRO România este singurul partid care vine cu PROmisiunea ieșirii din criză

PRO România este singurul partid care vine cu PROmisiunea ieșirii din criză, cu soluții concrete de sprijin pentru alimente și produse de igienă, cu măsuri clare de susținere pentru companiile autohtone, cu variante de lucru pentru sănătate și educație, în sensul asigurării continuării activității din aceste sisteme, fără blocaje.

Citeste si   (P) Costel LUPAȘCU: „PSD Botoșani vine în fața cetățenilor cu soluții, nu cu scandaluri politice”

Comparativ cu alte state europene, valoarea unui tichet de masă românesc este de puţin peste 3 euro, pe când în Grecia valoarea unui tichet de masă este de 6 euro iar în Spania valoarea unui astfel de tichet este de 11 euro.

Roxana Florentina Țurcanu, candidatul PRO România pentru Senatul României


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ