SHARE

La final de campanie electorală, candidatul ALDE la președinția Consiliului Județean Botoșani, BOGDAN DĂSCĂLESCU invită botoșănenii să voteze cu responsabilitate pe data de 27 septembrie și să aleagă oameni politici asumați și dornici să contribuie la dezvoltarea județului.

„Județul Botoșani stă de 8 ani sub semnul așteptării. Așteptăm drumuri practicabile, utilități de bază, servicii medicale moderne, piețe locale cu produse de la fermierii noștri, unități școlare dotate, grădinițe, creșe, cămine de bătrâni, toalete publice și  platforme de gunoi moderne, de fapt lucruri normale pentru timpurile în care ne aflăm. Am învățat să ne mulțumim cu puțin spre deloc și să continuăm să sperăm că la un moment dat, va veni cineva să schimbe starea de fapt.

Nu mai așteptați să vină altcineva să schimbe lucrurile! Schimbați-le chiar dumneavoastră! Nu vă puteți aștepta la rezultate diferite, dacă veți face la nesfârșit aceleași alegeri! Nu mai alegeți listele partidelor care și-au plasat în frunte aceiași politicieni interesați să-și asigure un loc călduț, până la alegerile parlamentare. Acordați votul de încredere unor oameni asumați care vor să rămână aici pentru a crește județul Botoșani și a-l aduce la nivelul județelor dezvoltate.

Fiți alături de mine și de echipa ALDE la Consiliul Județean și împreună vom produce schimbarea! Votați poziția 2 pe Buletinul de vot!”, a declarat Bogdan Dăscălescu, candidatul ALDE la președinția Consiliului Județean Botoșani.


SHARE
Citeste si   RESTRICȚII în România | Premierul Ludovic Orban: ”E posibil, pe baza evaluării epidemiologice, să fie ridicate pe un orizont de timp”

LĂSAȚI UN MESAJ