SHARE

În cursul zilei de 25 octombrie a.c,  poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.9 Vlăsinești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Vlăsinești, județul Botoșani a avut loc un accident de circulație soldat cu pagube materiale, respectiv cu distrugerea unei porțiuni din gardul ce împrejmuiește o proprietate.

Citeste si   (P) INTERVIU | Marius BUDĂI: „PSD vine cu o nouă viziune economică, menită să aducă prosperitate și dezvoltare”

Cu ocazia deplasării la fața locului, echipa operativă a constatat că cele sesizate se confirmă. Astfel, polițiștii au depistat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 41 ani din  satul și comuna Vlăsinești, județul Botoșani. Acesta, deși emana halenă alcoolică și manifesta un comportament specific unei persoane aflate sub influența alcoolului, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și distrugere, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

Citeste si   Fonduri europene pentru primele 100 de spitale angajate în lupta anti COVID-19

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ