SHARE

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Botoşani efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de braconaj, faptă comisă în noaptea de 24/25.10.2020, în extravilanul comunei Ungureni, județul Botoșani.

În noaptea de 25.10.2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului Săveni, au oprit pentru control un autoturism în care se aflau cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 și 31 ani, toți din comuna Ungureni, județul Botoșani.

Procedând la verificarea interiorului autoturismului, polițiștii au depistat în partea din spate a acestuia trei câini din rasa ogar, iar la picioarele pasagerului din dreapta față leșurile a doi iepuri de câmp.

Astfel, au fost efectuate verificări și s-a constatat faptul că cei cinci tineri s-au deplasat cu autoturismul sus menționat în extravilanul comunei Ungureni, unde au prins doi iepuri de câmp cu ajutorul câinilor de rasa ogar.

Citeste si   Începând cu data de 10 DECEMBRIE, se pot ELIBERA abonamentele de CĂLĂTORIE

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj, cei doi iepuri de câmp fiind predați Direcției Sanitar Veterinare Botoșani, iar câinii rasa ogar au fost lăsați în custodia proprietarilor, urmând ca pe parcursul cercetărilor să fie dispuse măsuri procedurale.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ