SHARE

Bărbat reținut pentru agresiune sexuală

La data de 25.06.2020, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 6 au emis ordonanbță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 84 de ani, din comuna Cristinești, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că la data de 11.06.a.c., acesta a chemat o minoră de 7 ani la domiciliul său, împrejurare în care ar fi atins-o  în zona intimă, fără a exercita acte de violență sau amenințări.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 25.06.2020, polițiștiii din cadrul Poliției Orașului Darabani, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe  strada 1 Decembrie, din orașul Darabani, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0, 96 m g/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se fectuează cerectări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 25.06.2020, un tânăr de 30 de ani, din județul Constanța, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe un drum sătesc din comuna Cândești, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care acroșează un alt autoturism care era parcat pe marginea drumului.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime omenești.

Fiind testat cu aparatul alcooltest valoartea rezultată a fost de 1, 55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul respectiv nu deține asigurare obligatorie valabilă, motiv pentru care a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului de ănmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Mandat executat

La data de 25.06.2020, polițiștii din cadrul secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au reusit identificarea unui bărbat de 58 de ani, din comuna Mileanca, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Acesta a fost condamnat la 6 luni de închisoare pentru pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Bărbatul a fost identificat pe raza localității de domiciliu , fiind escortat către Penitenciarul Botoșani, în vederea încarcerării.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ