SHARE

Mandat executat

La data de 08.07.2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri, au reușit identificarea unui bărbăt de 38 de ani, din municipiul Botoșani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 1 an și 7 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Acesta a fost identificat pe raza localității de domiciliu, ulterior fiind escortat către Penitenciarul Botoșani în vederea încarcerării.

Infracțiune la regimul rutier

La data de 08.07.2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza comunei Corlăteni, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr de 32 de ani, din aceeași localitate.

Citeste si   Bogdan DĂSCĂLESCU, candidatul ALDE Botoșani la Consiliul Județean, și-a depus astăzi CANDIDATURA

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Fiind testat cu aparatul alcooltest valoarea rezultată a fost de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior refuzând recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult de atât, acesta nu deținea poliță de asigurare obligatorie valabilă, motiv pentru care a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, iar ca măsură complementară i-au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului.

Citeste si   Bogdan DĂSCĂLESCU, candidatul ALDE Botoșani la Consiliul Județean, și-a depus astăzi CANDIDATURA

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de recoltare de probe biologice de sânge.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ