SHARE

6 asistente medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Mavromati” din Botoşani au fost spitalizate după ce au fost diagnosticate cu noul coronavirus

La sfârșitul celor 14 zile de muncă în cadrul secției COVID -19, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Mavromati, 6 asistente din cele 9 testate, conform metodologiei, au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

Monica Adăscăliţei: ”Asistentele sunt stabile, asimptomatice și au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati”

Nouă asistente medicale angajate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati care au lucrat pe Secţia COVID-19 şi au fost cazate la un hotel din municipiu, au fost testate conform metodologiei, la sfârşitul celor 14 zile de muncă.

În urma testării, şase dintre acestea au fost depistate pozitiv cu COVID-19. Asistentele sunt stabile, asimptomatice și au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati”, a declarat Monica Adăscăliţei, Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani.

Până în prezent, 269 de cadre medicale din judeţul Botoşani au fost infectate cu noul coronavirus, din care 204 s-au vindecat.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ