SHARE

Pentru că iarna nu așteaptă și frigul nu știe de milă, Asociația Frăția Ortodoxă – filiala Botoșani a trecut la fapte, cu sprijinul celor care au înțeles importanța misiunii.

„Nimic nu este mai de folos în această perioadă, decât asigurarea unui mijloc de încălzire a căminului. Și pentru semenii noștri aflați în nevoie, lemnele de foc reprezintă o prioritate. Le mulțumim tuturor celor care au contribuit la achiziția lemnelor pentru trei familii, la care Frăția Ortodoxă – filiala Botoșani a ajuns acum, în prag de iarnă! Nu ne oprim aici, strângerea de fonduri continuă, mai avem familii care așteaptă o mână caldă de ajutor”, declară Bogdan Cărăușu, reprezentantul Asociației Frăția Ortodoxă- filiala Botoșani.

Persoanele care pot și vor să contribuie la ajutorarea acestor familii pot dona în contul Asociației „Scut Botoșănean”, în contul deschis la BRD Botoșani: RO78 BRDE 070S V402 1863 0700.


SHARE
Citeste si   DESCINDERI ale Corpului de Control la Compania Națională de DRUMURI! Vor urma descinderi și la Direcțiile Regionale de Drumuri?

LĂSAȚI UN MESAJ