SHARE

Compania E-ON,  furnizorul de energie a peste 3 milioane de români, a lansat concursul național „Școala Verde”. Înscrierile au loc până pe data de 1 noiembrie, iar în cadrul competiției poate participa orice școală gimnazială din întreaga țară.

Concursul este împărțit pe 3 categorii: „Eco-știință”, „Eco-creație”, „Eco-școala”

Astfel, orice școală gimnazială din România se poate înscrie online la competiție la una dintre cele 3 categorii:

  • Eco-știință – în cadrul acestei rubrici, atât elevii cât și profesorii pot face propuneri de materii sau experimente ce promovează sustenabilitatea sau surse regenerabile de energie.
  • Eco-creație – la această categorie, participanții trebuie să prezinte machete sau diverse proiecte artistice realizate din materiale reciclate.
  • Eco-școala – aici, elevii și profesorii trebuie să colaboreze și să realizeze un video în care să răspundă la întrebarea „De ce școala ta e una verde sau sustenabilă?”
Citeste si   IMPORTANT! PROGRAM DE LUCRU pentru casieriile MODERN CALOR S.A. - 30 noiembrie și 01 decembrie

Cele trei școli câștigătoare vor primi fiecare câte un premiu de 3.000 de euro

Fiecare categorie va avea o școală câștigătoare. Cele trei școli câștigătoare vor primi fiecare câte un premiu de 3.000 de euro. Profesorii care coordonează proiectele câștigătoare vor fi premiați la rândul lor cu câte un laptop.

Formularul de înscriere poate fi accesat la următorul link: https://bit.ly/34hL0Ww 

Acesta trebuie completat și trimis pe adresa de e-mail responsabilitate.corporatista@eon-romania.ro până la data de 1 noiembrie.

Citeste si   VIDEO | VEȘTI BUNE pentru BOTOȘĂNENI! Rectorul Tudorel TOADER: „Filiala UAIC la BOTOȘANI este o CERTITUDINE”

Regulamentul concursului este disponibil pe eon.ro.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ