SHARE

Când se împodobeşte bradul de Crăciun. Dacă te întrebi de unde provine acest obicei, se pare că a fost preluat de la triburile germanice, însă în vremurile respective decoraţiunile erau mult mai simple decât în prezent. 

Când se împodobeşte bradul de Crăciun. Între timp, obiectele decorative au evoluat în funcţie de tendinţe şi preferinţe. Totuşi, când este momentul potrivit şi cum se împodobeşte bradulastfel încât să arate că în reviste sau că în filme? Descoperă toate informaţiile de care ai nevoie din rândurile de mai jos!

Când se împodobeşte bradul de Crăciun?

Citeste si   Horoscop 17 ianuarie. Zodia care se luptă cu dezamăgiri

Când se împodobeşte bradul de Crăciun. Decorarea bradului este una dintre cele mai iubite tradiţii din sezonul rece, însă puţine persoane respectă dată la care ar trebui făcut acest obicei.

Oamenii îşi aleg momentul potrivit în funcţie de timpul lor liber şi dacă apare vreo ocazie specială în familie.

Însă bradul ar trebui împodobit în Ajunul Crăciunului, anume în seară de 24 decembrie.

Citeste si   Horoscop 17 ianuarie. Zodia care se luptă cu dezamăgiri

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii alegeau în preajma acestei zile cel mai frumos pom de Crăciun şi îl omagiau cu cele mai interesante decoraţiuni pe care le aveau în casă.

Din el nu ar trebui să lipsească steaua sau îngerul din vârf, având în vedere că aceste elemente simbolizează îngerii şi steaua de la Betleem.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ