SHARE

În ultimele zile, la nivelul municipiului DOROHOI, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus crește alarmant iar situația în spitale este critică. Cei mai mulți dintre pacienții pozitivi au o formă medie sau gravă de boală, iar pentru tratamentul lor concentratoare de oxigen sunt vitale.

În acest context, atât ONG-urile cât și cei din mediu de afaceri s-au mobilizat și au făcut o donație către Spitalul Municipal Dorohoi. Asociația „CLARA”, cu ajutorul sponsorilor a donat către unitatea spitalicească 2 concentratoare de oxigen vitale pentru tratarea pacienților bolnavi de Covid.

Concentratoarele de oxigen au ajuns către Spitalul Municipal împreună cu piesele auxiliare aferente, în speță câte 5 vase barbotoare și 20 de canule pentru fiecare aparat.

„Concentratoarele de oxigen sunt necesare bolnavilor internați în Spitalul Municipal Dorohoi, care vin cu probleme de respirație cauzate de afecțiuni respiratorii acute si cronice. Numărul total de astfel de aparate existente la aceasta dată sunt total insuficiente.
Sperăm ca prin această donație să-i ajutăm măcar pe unii dintre ei.

Alături de comunitatea Dorohoiană, Asociația CLARA încurajează astfel și potențialii agenți economici să sprijine Spitalul Municipal Dorohoi prin achiziționarea și donarea unor astfel de aparate necesare în lupta anti Covid 19”, declară reprezentanții Asociației CLARA.

Valoarea totala a sponsorizării a fost în sumă de 13.415 lei.

Citeste si   IMPORTANT! PROGRAM DE LUCRU pentru casieriile MODERN CALOR S.A. - 30 noiembrie și 01 decembrie

 


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ