SHARE

În cursul zilei de ieri, 22 octombrie 2020, Organizația Județeană PSD Botoșani și-a depus dosarul de candidatură pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe data de 6 decembrie a acestui an.

„Astăzi am depus dosarele de candidat atât pentru Camera Deputaților cât și pentru Senatul României, pentru alegerile din data de 6 decembrie. Organizația Județeană PSD Botoșani vine în fața oamenilor cu o listă de oameni valoroși, oameni competenți, oameni care vor reprezenta dorințele cetățenilor în următorii 4 ani în Parlamentul României. Avem pe listă actuali parlamentari extrem de buni care și-au făcut cu stoicism datoria în Parlamentul României. De asemenea, venim și cu oameni noi, profesioniști în domeniul lor de activitate”, declară șefa organizației PSD Botoșani.

Toți candidații social-democrați sunt oameni bine pregătiți, oameni care au experiență și sunt profesioniști în domeniile în care profesează.

Marius BUDĂI, deputat PSD: „Candidez pentru încă un mandat de deputat cu hotărârea de a lupta ferm împotriva tuturor măsurilor de austeritate care deja se anunță”

Lista candidaților de la Camera Deputaților este deschisă de actualul deputat, Marius Constantin BUDĂI. Acesta susține că va candida pentru un nou mandat de parlamentar pentru a lupta împotriva tuturor măsurilor de austeritate luate de PNL.

„Sunt onorat să deschid lista la Camera Deputaților. Candidez pentru încă un mandat de deputat cu hotărârea de a lupta ferm împotriva tuturor măsurilor de austeritate care deja se anunță că vor fi promovate de Guvernul Dreptei Unite după alegerile parlamentare”, declară actualul deputat PSD, Marius BUDĂI, după depunerea candidaturii.

Lista la Camera Deputaților continuă cu: economistul Dan ȘLINCU, juristul Constantin PĂTRĂUCEANU, Alexandra HUȚI, medicul stomatolog Dana LĂZĂRUC, inginerul Cristian Constantin NISTOR, medicul Eduard GURĂU și profesorul Ciprian MANOLACHE.

Citeste si   Angajaţii din direcţiile generale de asistenţă socială şi protecţia copilului își vor primi salariile pe octombrie din Fondul de rezervă al Guvernului – VIDEO

Lucian TRUFIN, senator PSD: „ITI – Țara de sus trebuie să devină realitate”

La fel, și lista pentru Senat este deschisă de senatorul în funcție, Lucian TRUFIN. Actualul senator susține că va candida pentru un nou mandat pentru a implementa proiectul ITI – Țara de sus și pentru a contribui la dezvoltarea mediului rural.

„Este o onoare pentru mine să deschid lista la Senat. ITI – Țara de sus trebuie să devină realitate. Județul Botoșani are nevoie de dezvoltare prin fonduri europene, susținerea primarilor și administrațiilor publice locale pentru dezvoltarea proiectelor de interes local din fonduri guvernamentale, cât și continuarea dezvoltării mediului rural prin informarea și facilitarea fermierilor pentru a obține fonduri europene și guvernamentale”, a declarat senatorul PSD, Lucian TRUFIN.

Pe următoarele locuri la SENAT se regăsesc: juristul Costel LUPAȘCU, medicul Elena Ramona GURALIUC, inginerul Marian MUARIU și inginerul Silviu BARBACARIU.

Citeste si   ”Legile Puterii”| Traian Băsescu despre ”coincidența” între închiderea marelui dosar EADS și numirea lui Kovesi la conducerea Parchetului European - VIDEO

 


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ