SHARE

Anunțul a fost făcut pentru edupedu.ro chiar de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, cel care a semnat și numirea în funcție a Roxanei Pațurcă.

“În momentul în care am aflat despre afirmații denigratoare la adresa proiectului România educată mi-am revizuit decizia”,a afirmat ministrul. „Atâta vreme cat este vorba despre numiri, deci nu este vorba despre un concurs sau despre un examen, numirile se vor face pe niște criterii. În momentul în care am văzut că persoana respectivă nu are același obiectiv precum cel pe care l-am declarat, acela de a pune la punct lucrurile în Educație pornind de la singurul proiect de țară, România educată, care a beneficiat de cea mai largă consultare publică, am apreciat că nu pot continua în echipă.”, a declarat Cîmpeanu

În 2019, Pațurcă afirma că președintele Klaus Iohannis “este un penal cu imunitate absolută”, iar despre proiectul România educată că e “un titlu jignitor, prin care Iohannis ne spune că nu suntem educați și că vine el să ne educe”.Pațurcă a fost dată afară din PSD pe 1 septembrie 2020, pentru că a absentat, împreună cu alți trei colegi de partid, la votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, motiv pentru care demersul a eșuat. La scurt timp a fost primită în PNL.

Citeste si   Vlad Voiculescu a dezmințit existența unui conflict cu Florin Cîțu și Valeriu Gheorghiță

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ