SHARE

Cătălin SILEGEANU, „bogatul” de pe lista PRO ROMÂNIA cu venituri lunare de 2.700 RON și datorii de aproape 4.000.000 RON! Este ACUZAT pentru emiterea de CEC-uri bancare fără ACOPERIRE

Prezentăm astăzi, în linii generale, un personaj local care se chinuie de ani de zile să parvină. A făcut de toate: între anii 2007 – 2008, presa a arătat cum SILEGEANU a fost acuzat de faptul că a emis mai multe CEC-uri bancare fără acoperire, s-a împrumutat cu bani pe care nu i-a mai restituit şi-a însuşit mărci internaţionale de producţie fără a avea acest drept. A mai fost acuzat și de faptul că își atribuia reprezentarea grupului de firme BesaGroup fara a avea acest drept.

La un moment dat, apropiați de-ai lui îl prezentau ca fiind o cocotă masculină care a strâns vreo doi lei prin țări străine.

Astăzi însă, personajul și-a găsit adăpost politic în cea mai „serioasă” formațiune politică locală, patronată de Mihaela HUNCĂ la Pro România, care i-a oferit locul II după ea la Camera Deputaților.

Pozează în bogat, dar singura sa salvare ar fi penetrarea sistemului de stat

Silegeanu visează cu ochii deschiși la o poziție publică care să-i ofere posibilitatea racordării la bugetul de stat prin intermediul contractelor publice. Aceasta perspectivă ar fi singura posibilitate reală prin care acest personaj s-ar putea salva. El speră și că va scăpa de brațul lung al legii tot prin protecția politică.

Odată cu candidatura la Parlament, Silegeanu și-a depus și declarația de avere. Potrivit declarației de avere, Silegeanu câștigă anual aproximativ 32.5000 de lei ca administrator la societatea Hidroplasto. De altfel, acesta este și singurul venit declarat de noul membru Pro România.

La un simplu calcul, Silegianu are un venit lunar de 2.708 RON.

Dacă ajunge deputat, vom discuta în detaliu despre cum crede Silegeanu că deține acțiuni în valoare de 5.610.857 lei la firmele proprii, confundând cifra de afaceri cu portofoliul de acțiuni.

Este chiar amuzantă declarația lui de avere, în condițiile în care el are un profit net la Hidroplasto de 244.789 RON, grevat de datorii 3.903.345 RON.

Cătălin SILEGEANU: „Am încasat Dividende de 1,4 mil de RON pentru care am și plătit impozitul la stat”

Catalin Silegeanu Ați uitat sa mentionati ca acele acuzații au fost în presă în perioada 2006-2007. Le puteți demonstra?  În anul 2019 societatea a avut o cifră de afaceri în suma de 5.118.950 lei și un profit în suma de 244. 789 lei. Activele totale ale societății sunt în valoare de 5.588.082 lei, iar datoriile totale ale firmei sunt în suma de 3.977.165 lei. Din diferența acestor două sume rezultă o valoare a capitalurilor proprii în suma de 1.610.917 lei și reprezintă dreptul meu în calitate de asociat unic asupra activelor societății după scăderea tuturor datoriilor.

Catalin Silegeanu De asemena dacă doriti va pot prezenta și un extras de cont, atât pe Silegeanu Catalin cât și pe Hidroplasto. Veți observa ca în ambele dețin sume consistente de bani câștigate prin muncă nu prin manipulare, furt și minciuni.
Catalin Silegeanu Cu asta închei: am încasat Dividende de 1,4 mil de RON pentru care am și plătit impozitul la stat. Astea nu se pun?

Doamna HUNCĂ, cu veleitățile dumneaei privind protecția și influența politică, l-a adoptat politic pe tânărul Silegeanu, demonstrând prin aceasta că apreciază acest gen de caracter uman și „devenire” profesională!

Deh, cine se aseamănă, se adună!

Citeste si   Mai bine de 11.600 de MISIUNI executate de jandarmii BOTOȘĂNENI în 2020

Pe aceleași principii și-a definitivat Huncă întreaga politică de cadre în interiorul Pro România Botoșani! Din păcate însă, a reușit să-și impună cuiul lui Pepelea în Consiliul Local Botoșani, în persona actualului viceprimar, Liviu TOMA.

Un exemplu de „eficiență și profesionalism” din același tandem politic îl oferă și managerul Albert TĂNASĂ la conducerea companiei Nova APA SERV Botoșani.

DATORIILE Nova Apa Serv Botoșani au depășit 56.000.000 RON! Directorul Albert TĂNASE NU vrea să explice situația

Concludent este cazul lui Narcis ȘTEFAN, președintele C.A.-ul al Nova Apa Serv. Ștefan Narcis este unul dintre membrii marcanți ai formațiunii Pro România Botoșani! În trecut membru al PSD Botoșani, acum Ștefan Narcis se află pe lista Pro România pentru Senat.

Citeste si   Acuzații privind TRAFICUL de INFLUENȚĂ la adresa deputatului DEMISIONAR, Constantin PĂTRĂUCEANU, cumătrul Doinei FEDEROVICI

Narcis ȘTEFAN, reprezentantul Mihaelei HUNCĂ la Nova Apa Serv BOTOȘANI! Pro România conduce C.A.-ul societății

Din aceeași galerie a personalităților care nu fac cinste Botoșaniului face parte și Gabriel HÂRTIE, profesorul de sport devenit peste noapte Inspector General la ISJ Botoșani pentru simplul motiv că este prieten cu Ioan HUNCĂ și evident pentru că se bucură de protecția deputatului Pro România, Mihaela HUNCĂ.

Gabriel HÂRTIE, locotenentul Mihaelei HUNCĂ la IȘJ BOTOȘANI, credite de peste 300.000 RON în BĂNCI

Trebuie menționat faptul că familia HUNCĂ, actualmente separată în acte printr-un divorț de conveniență, continuă să trăiască la comun. Surse din media locală au indicat faptul că divorțul soților HUNCĂ a survenit unor calcule menite să le protejeze bunurile materiale. Emoțiile familiei Huncă țin de perioada în care Mihaela HUNCĂ a condus ISJ Botoșani.

Reamintim și faptul că Mihaela HUNCĂ, fost Inspector General al ISJ BOTOȘANI, actual parlamentar Pro România și Președinte al acestei formațiuni politice la Botoșani, conduce cu mână forte sistemul educațional din Botoșani. Influența Mihaelei HUNCĂ asupra școlilor din Botoșani este exercitată direct prin profesorul de sport Gabriel HÂRTIE, pus în fruntea ISJ Botoșani chiar de către Președintele Pro România Botoșani.

PRO ROMÂNIA??? Sunt cei trei capabili să reprezinte Botoșaniul în Parlamentul ROMÂNIEI?

La o analiză politică succintă pe tema activității desfășurate de către deputatul Mihaela HUNCĂ în ultimii 4 ani, NU reiese nici un proiect major de care aceasta să își lege numele sau pe care să-l inițieze.

Ce-a făcut în 4 ani deputatul Mihaela HUNCĂ pentru BOTOȘANI? TRASEISM și protejarea INTERESELOR de grup

Astfel, actuala listă la SENAT a Pro România Botoșani este deschisă de fostul lider ALDE Botoșani, Roxana Florentina Țurcanu, iar la Camera Deputaților, în fruntea listei se află liderul Pro România, Mihaela HUNCĂ urmată de Cătălin SILEGEANU.

Cine este Roxana Florentina ȚURCANU?? Vom detalia pe parcursul materialelor viitoare!


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ