SHARE

Dublarea alocațiilor pentru 80.000 de copiii din județul Botoșani de la 1 septembrie 2020 a fost votată de toți parlamentarii PSD Botoșani. Deputați de la PSD Botoșani au repetat votul dat senatorii PSD, Doina Federovici și Lucian Trufin, săptămâna trecută la Senat pentru dublarea imediată a alocațiilor, de la 1 septembrie 2020. Alocațiile trebuie dublate așa cum a stabilit Parlamentul.

Domnul Șoptică s-a opus la Senat, iar domnul Achiței s-a opus la Camera Deputaților. Amândoi au votat împotriva legii pentru dublarea alocațiilor pentru cei 80.000 de copii din Botoșani. Cei doi liberali botoșăneni au pus mai presus interesele de partid, ordinul primit de la șeful lor, domnul Orban, decât educația și sănătatea copiilor din județul Botoșani.

Doina Federovici: „Educația copiilor noștri nu se negociază, domnilor de la PNL Botoșani!”


„În calitate de senator nu am acceptat niciodată ca drepturile pentru educația și sănătatea copiilor să fie tranzacționate politic. La fel din funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani nu voi accepta ca interesele primordiale ale copiilor să fie batjocorite de PNL sau de alt partid sau politician. În programul pentru dezvoltarea județului Botoșani pe care l-am realizat alături de colegii mei și pentru care am cerut susținerea botoșănenilor din fiecare localitate am venit cu măsuri clare pentru creșterea accesului la educație a copiilor și de stimulare a creării de locuri de muncă bine plătite pentru tineri. Nu voi accepta niciodată sacrificarea intereselor copiilor, indiferent de cât de mare e miza politică.

Să vă fie rușine domnilor de la PNL Botoșani pentru că ați trădat interesele familiilor celor 80.000 de copii din Botoșani și v-ați opus dublării alocațiilor pentru a nu vă supăra șeful de la București, pe domnul Orban!”, declară Doina Federovici, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani.


SHARE
Citeste si   O unitate mobilă de TERAPIE INTENSIVĂ pentru pacienții COVID va ajunge la BOTOȘANI

LEAVE A REPLY