SHARE

”De azi, nu uitați, noi toți avem o datorie față de români! Trebuie ca Primăria să funcționeze 100% pentru cetățeni. Cunosc problemele Sectorului 1 și cauzele acestei administrații defectuoase. Am fost consilier local timp de trei ani și m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democrația noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte și să realizăm proiectele deja votate și aprobate. Cetățenii s-au săturat de jaf, de combinații și de promisiuni”, a spus Armand.

Citeste si   Angajaţii din direcţiile generale de asistenţă socială şi protecţia copilului își vor primi salariile pe octombrie din Fondul de rezervă al Guvernului – VIDEO

Noul edil a anunțat că va avea loc un audit la instituție.

”O curățenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preș. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii – stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”, a adăugat Armand.

Clotilde Armand, care a candidat din partea USR-PLUS și PNL la alegerile locale din 27 septembrie, a obținut 40,94% din voturi, iar contracandidatul său, social-democratul Daniel Tudorache, 39,81%.

 

Citeste si   (P) Costel LUPAȘCU: „PSD Botoșani vine în fața cetățenilor cu soluții, nu cu scandaluri politice”

 


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ