SHARE

Vineri, 14 august a.c., candidatul ALDE Botoșani la Consiliul Județean, Bogdan Dăscălescu, s-a prezentat la Biroul Electoral Județean în vederea depunerii dosarelor de candidatură, alături de cei cu care dorește să facă echipă în Consiliul Județean Botoșani. Printr-un efort conjugat și cu sprijinul botoșănenilor, aspiranții la funcțiile de aleși locali desemnați de formațiunea politică liberal-democrată, au reușit să strângă în mai puțin de o săptămână semnăturile necesare pentru continuarea demersurilor lor electorale.

„Este o zi importantă pentru mine, am depus dosarul de candidatură pentru funcția de Președinte a Consiliul Județean, împreună cu lista mea și echipa mea de consilieri. Dosarul a rămas în verificare, probabil o să revenim după o oră, o oră jumătate. Ce-mi doresc?! Îmi doresc schimbarea la Botoșani, sper să nu dezamăgesc pe absolut nimeni. Cred că e nevoie de mult mai mult în Botoșani și îmi doresc să avem un județ dezvoltat și civilizat. Pun accent pe civilizație pentru că avem nevoie să ieșim din acel top al rușinii, pentru că, cum am mai spus, suntem undeva în ultimele 4 locuri din Europa, noi Botoșaniului. Aș vrea ca în următorii 4 ani să ridic Botoșaniul în așa fel încât să iasă din acest top”, declară candidatul ALDE Botoșani la Consiliul Județean, Bogdan Dăscălescu.

De asemena, acesta a ținut totodată să le mulțumească tuturor botoșănenilor care au avut încredere și au susținut prin semnătură candidaturile reprezentanților ALDE la alegerile locale din acest an.

Citeste si   (P) Marius BUDĂI (PSD): „Orban și PNL guvernează pe datorie și condamnă întreaga economie și populație la ani întregi de austeritate”

SHARE

LEAVE A REPLY