SHARE

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani organizează selecție, în vederea încadrării temporare, fără concurs, a șapte posturi de subofițer operativ și conducător autospecială.

Cei patru conducători auto (autospecială) și trei subofițeri operativi vor lucra pe durata stării de risc epidemiologic și biologic, la subunitățile din Dorohoi, Săveni, Ștefănești și Trușești.

Pentru toate posturile enumerate mai sus, se pot înscrie și persoane de sex feminin

Dosarul de recrutare în vederea participării la selecția pentru ocuparea posturilor vacante se depune exclusiv în format electronic (scanat alb-negru în format .pdf, într-un singur e-mail cu fișier unic, nefiind acceptată depunerea succesivă a diferitelor documente dintre cele menționate mai jos), la adresa de email resurse_umane@isubotosani.ro.

Citeste si   UNIREA de la 24 ianuarie 1859 – aportul MOLDOVENILOR şi bucovinenilor

Candidații care solicită înscrierea la selecție vor transmite dosarul de recrutare, în format electronic, până la data de 05.11.2020 ora 12:00, la adresa de email resurse_umane@isubotosani.ro.

Departajarea candidaților selectați în urma analizei dosarelor se va face în baza interviului care va avea loc în intervalul 13 -17 .11.2020.

Mai multe informații despre condițiile pe care candidații trebuie să le îndeplinească, cât și despre întocmirea dosarului, proceduri, termene de depunere pot fi consultate accesând linkul: http://www.isubotosani.ro/resurse.html.

Citeste si   UNIREA de la 24 ianuarie 1859 – aportul MOLDOVENILOR şi bucovinenilor

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ