SHARE

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinară, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au acționat pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate dar și mijloace de transport în comun.

Citeste si   IMPORTANT! PROGRAM DE LUCRU pentru casieriile MODERN CALOR S.A. - 30 noiembrie și 01 decembrie

Echipele de control au verificat 117 societăți comerciale și 69 de mijloace de transport în comun

Astfel, pe raza întregului județ, au fost organizate 6 acțiuni punctuale, în sistem propriu cât și integrat, în cadrul acestora fiind controlate 117 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 69 de mijloace de transport în comun.

Au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 10.000 de lei

Echipele de control au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 10.000 de lei, dintre acestea, 45 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru era obligatoriu și 6 sancțiuni pentru nerespectarea interdicției privind deplasarea.

Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție, să nu se expună la riscuri!

Citeste si   (P) Lucian TRUFIN: „Domnilor guvernanți, după ce ați închis piețele, prețurile în supermarketuri au crescut din cauza practicilor comerciale neloiale pe care trebuia să le anulați”

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ