SHARE

Administrația locală continuă modernizarea străzilor din municipiu

O bună parte din străzile din muncipiu vor fi modernizate în această perioadă la inițiativa autorităților locale, spre bucuria șoferilor botoșăneni care sunt nerăbdători să beneficieze de un trafic desfășurat în condiții normale. Mai exact, programul de lucrări demarat de municipalitate presupune restructurarea și întreținerea tronsonelor de drum cu un grad ridicat de uzură.

Programul de modernizare este unul ambițios și mult așteptat de botoșăneni

Astfel, în acest moment se execută o serie de lucrări de reparație pe  Aleea Curcubeului, tronsonul cu sens unic, artera spre Strada Pacea, artera spre Strada Primăverii, si Aleea Pacea. După finalizarea acestui segment de drum, vor începe lucrări de modernizare pe strada Mihail Kogălniceanu, Strada Bucovina și Bulevardul Mihai Eminescu.

În  acest moment se asfaltează Aleea Curcubeului cu cele 2 tronsoane spre Strada Primăverii respectiv Strada Pacea.

De asemenea, sunt în lucru și Strada Mihail Kogălniceanu acolo unde se reabilitează trotuarele si trama stradală, iar mai apoi se vor moderniza tronsoanele Strada Bucovina și Bulevardul Mihai Eminescu”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Viceprimarul municipiului Botoșani Cosmin Andrei: ”Lucrările din cartierul Primăverii sunt estimate la suma de 450.000 lei și sunt realizate din bugetul dedicat reparațiilor străzilor

După finalizarea lucrărilor la aceste segmente de drum, procesul de modernizare va continua cu Strada Maior Ignat unde, de-a lungul timpului, șoseaua de centură a fost puternic afectată de traficul îngreunat astfel încât se impune o intervenție imediată, viceprimarul municipiului Cosmin Andrei afirmând: După finalizarea acestor lucrări se va ataca” strada Maior Ignat, stradă cu regim de șosea de centură care a fost puternic afectată de traficul greu.”

Lipsa locurilor de parcare va rămâne o amintire

Veștile bune nu se opresc aici! Problema lipsei locurilor de parcare va rămâne o amintire pentru locuitorii municipiului și asta pentru că vor fi înființate noi locuri de parcare care vor fluidiza traficul în zonele problematice. Mai mult, o bună parte din trotuare vor fi reabilitate.

În cele din urmă, municipiul Botoșani reusește să se ridice ușor, ușor la standardele unui oraș modern de care cetățenii pot fi mândri.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ