SHARE

În cursul zilei de ieri (06.10 – n.r.), au fost depistați angajați a trei instituții din Botoșani cu COVID -19. Este vorba despre Primăria Botoșani, Administrația Județeană a Finanțelor Publice și Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură. 

În cadrul Primăriei Botoșani a fost depistată cu COVID -19 o angajată din cadrul serviciului investiții.

Din cadrul APIA Botoșani au fost confirmate cu COVID -19, 2 persoane de la serviciul autorizare plăți. Unul dintre salariații depistați pozitiv a fost confirmat luni, iar cel de al doilea marți după-amiază (06.10. -n.r.), fiind internați pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean.

”Noi am început deja dezinfecția, colegii sunt acasă la autoizolare, cei doi colegi și inclusiv cei din birou care au fost contacți direcți, opt persoane în total. La cele două cazuri confirmate, este vorba despre un cuplu de soți care au primit rezultate pozitive, ei lucrând în instituții diferite.

Activitatea la APIA se desfășoară în condiții normale fiind respectate măsurile sanitare pentru prevenirea răspândirii virusului”, a declarat Bogdan Cîmpanu, director general APIA Botoșani.

Direcția de Sănătate Publică Botoșani are în derulare în acest moment mai multe anchete epidemiologice care vizează mai mulți angajați din sistemul bugetar.

Citeste si   Paradă de 1 DECEMBRIE fără PUBLIC în acest an la BOTOȘANI! IATĂ programul festivităților

Monica ADĂSCĂLIȚEI, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani a declarat:

”Anchetele epidemiologice sunt în curs de desfășurare. Cunoaștem faptul că sunt mai multe persoane care au avut contact cu cei infectați cu SARS -COV2. În urma anchetelor vom stabili contacții direcți și persoanele care vor intra în autoizolare la domiciliu”.

 

Citeste si   Paradă de 1 DECEMBRIE fără PUBLIC în acest an la BOTOȘANI! IATĂ programul festivităților

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ