SHARE

Tichetele de masă s-au mărit cu o sumă de tot râsul. La cât a ajuns un tichet

Începând cu luna aceasta, valoarea tichetelor de masă a crescut. Mai exact, valoarea nominală maximă a tichetelui de masă, valabilă în perioada octombrie 2020 – martie 2021, ajunge la „fantastică valoare” de 20,01 de lei şi este cu un ban mai mare decât în intervalul precedent (aprilie – septembrie 2020).

În timp ce valoarea tichetelor de masă crește cu 0,01 lei, valoarea tichetului de creșă rămâne la 470 de lei. Valoarea ambelor tipuri de tichete a crescut ultima oară în aprilie 2020 – cel pentru masă de la 15,18 la 20 de lei, iar cel pentru creșă de la 460 la 470 de lei.

Deputatul PSD, Marius BUDĂI: „Totul este  o bătaie de joc la adresa cetățenilor români”

„Ultima umilință a guvernului PNL la adresa românilor este incredibilă! Vorbim despre creșterea în bătaie de joc, cu un ban, a valorii tichetelor de masă! Fantasticul premier dezertor Cîțu și Violeta Alexandu sunt demnitarii care au semnat această nesimțire absolută! Au crescut valoarea acestui tichet de la 20 de lei la 20 de lei și un ban!

Totul este  o bătaie de joc la adresa cetățenilor români. Pentru semetrul  II al anului 2020 ei oferă cu „generozitate” un ban în plus pe lună pentru masă.  Atât cred liberalii că merită salariații țării care muncesc pe timp de pandemie. De la Guvernul 0 al lui Cioloș, am ajuns la Guvernul un ban al Dreptei Unite de Nicușor Dan. Prețul alimentelor crește în medie cu 15-25%, dar Cîțu și cu Violeta Alexandru le transmit românilor că nu dau nici doi bani pe ei”, declară deputatul PSD, Marius Constantin BUDĂI.

Cu tot cu această mărire, România se află printre țările cu cele mai mici valori pentru tichetele de masă. În general, în țările europene, tichetele de masă sunt cuprinse între 6 și 11 euro.

Citeste si   Fără petreceri în aer liber de Revelion în Italia. Noi restricții, analizate săptămâna aceasta

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200020.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ