SHARE

Din nou, nemulțumirile majore ale botoșănenilor se îndreaptă spre starea deplorabilă a infrastructurii rutiere. Botoșaniul stă foarte prost la capitolul infrastructură, iar acest lucru este taxat dur de către cetățeni.

Gropile din suprafața carosabilă  și drumurile pietruite sunt o constantă care provoacă nemulțumirea botoșănenilor de foarte mult timp.

Aleea Luizoaia, situată în apropierea Mănăstirii Popăuți, arată deplorabil, iar șoferii care circulă zilnic pe această stradă sunt disperați deoarece își distrug efectiv mașinile.

Citeste si   Alte 3 școli din județ trec de astăzi pe scenariul ROȘU

Un cetățean ce locuiește pe Aleea Luizoaia afirmă că niciodată starea drumului nu a fost  una mai bună, mai mult decât atât, nici rețea de canalizare nu ar fi în zonă.

„Uitați cum arată Aleea Luizoaia după 3 mandate marca FLUTUR. După fiecare ploaie se fac niște bălți uriașe, strada se transformă în baltă pentru pescuit. Suntem în 2020, oraș european, și încă există asemenea străzi?!”, povestește cu îndârjire un locuitor de pe Aleea Luizoaia.

Din spusele cetățenilor, Aleea Luizoaia arată groaznic, mai ales după o ploaie mai puternică și prezintă un real pericol pentru toți cetățenii care tranzitează acea zonă.

Citeste si   VIDEO | Activități cu caracter PREVENTIV împotriva COVID 19 cu PORTAVOCEA!

SHARE

LEAVE A REPLY