SHARE

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina FEDEROVICI, a ținut să mulțumească botoșănenilor pentru votul și susținerea acordată la alegerile din 27 septembrie.
În urma votului, PSD Botoșani a reușit să obțină la nivel județean 65.688 voturi și 15 consilieri județeni. 
Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina FEDEROVICI a ținut să mulțumească și colegilor din PSD Botoșani care au fost  alături de ea și au făcut echipă în fiecare localitate.

”Le mulțumim tuturor botoșănenilor care ne-au susținut și au crezut în noi.

Le mulțumesc colegilor din PSD Botoșani care au fost în campanie alături de noi și au făcut echipă în fiecare localitate. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în această campanie și au fost în teritoriu și au discutat cu botoșănenii din satele, comunele și orașele din Botoșani”, a declarat Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina FEDEROVICI.

Doina FEDEROVICI a mai declarat că a avut o campanie directă de la om la om, sinceră și bazată pe lucruri concrete.

”Am avut o campanie directă de la om la om, sinceră, bazată pe ce am făcut, pe recunoașterea lucrurilor nerezolvate la nivel de județ și în fiecare localitate și pe programele concrete pe care le-am gândit pentru fiecare comunitate locală. Botoșănenii vor lucruri concrete care să le asigure siguranța unui trai mai bun acolo unde trăiesc”, a mai declarat Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina FEDEROVICI.

Doina FEDEROVICI a ținut să mai precizeze că botoșănenii și-au dat seama că în toți acești ani au fost înșelați și amăgiți de actuala Guvernare care a făcut totul pentru proprii membri de partid.
Totodață, Doina FEDEROVICI a ținut să menționeze că sănătatea și siguranța oamenilor, educația copiilor noștri, modernizarea infrastructurii la nivel local și național, asigurarea unui nivel de trai mai bun pentru fiecare botoșănean au fost și vor fi principalele principii pentru care nu va accepta niciun fel de compromis.

”Botoșănenii și-au dat seama că au fost înșelați și amăgiți de actuala Guvernare care a făcut totul doar pentru proprii membrii de partid și nimic pentru cetățeni. Mai mult decât atât, fiecare categorie socială și profesională din din Botoșani a avut de suferit în ultimul an din cauza măsurilor luate împotriva lor de Guvernul Orban.

Oamenii s-au săturat de planuri economice închipuite și de minciuni cu miliarde de euro pe hârtie, dar în realitatea le sunt amputate pensiile părinților și bunicilor și alocațiile copiilor. Sănătatea și siguranța oamenilor, educația copiilor noștri, modernizarea infrastructurii la nivel local și național, asigurarea unui nivel de trai mai bun pentru fiecare botosanean au fost și vor fi principalele principii pentru care nu vom accepta niciun fel de compromis. Botoșănenii au cele mai mari așteptări de la echipa social-democrată!

Botoșănenii și-au dat seama că au fost înșelați de toți liberalii din Botoșani.

Numai vorbe! Rezultate Zero!

Urmează o perioadă în care prin proiecte duse la bun sfârșit, prin determinare și prin implicare totală a noii echipe administrative vom arata cetățenilor că au ales bine”, a mai declarat Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina FEDEROVICI.


SHARE
Citeste si   VIDEO Cum se simte Florin Cîțu după prima doză de vaccin - care este cel mai puternic efect

LĂSAȚI UN MESAJ