SHARE

Comuna Ungureni va extinde rețeaua de iluminat public stradal

Comuna Ungureni va extinde, în urma unei achiziții publice, sistemul de iluminat public stradal, pe străzile din localitate.

Prin implementarea acestui proiect primarul comunei, Ilie Ivanache își propune să sporească gradul de siguranță al cetățenilor.

Vom începe lucrările prevăzute în prezenta achiziție imediat după Sfintele Sărbători de Paști. Această achiziție vizează continuarea activității de schimbare a lămpilor pentru iluminat public și de montare a lămpilor noi. Comuna noastră este foarte mare. În componența comunei noastre intră 12 sate, cu un total de peste 1700 de cetățeni. Până acum, am avut iluminat public pe fiecare stâlp pe străzile principale.

Citeste si   BILANȚ COVID-19! 4.207 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore

Ilie Ivanache: „Dorim să punem câte o lampă de iluminat pe fiecare stâlp”

Pe străzile laterale, aveam lămpi de iluminat în sistemul ”un stâlp da unul nu”. Acum, pentru a spori siguranța cetățenilor, în special a vârstnicilor, dorim să punem câte o lampă de iluminat pe fiecare stâlp.

Vom pune lămpi de tip LED de 30 wați, economice pe fiecare stâlp unde, înainte nu era instalată o lampă. Vom instala circa 500 lămpi de tip LED, timp de o lună (deci, estimăm să încheiem instalarea lămpilor la finalul lumii mai 2020), lungimea rețelei unde vom monta lămpile fiind de  2 kilometri”,  a declarat Primarul Comunei Ungureni, Ilie Ivanache.

Citeste si   „Join la Educație", proiectul prin care elevii ajută alți elevi

Valoarea estimtă a achiziţiei de lămpi pentru iluminat public este de 396220 RON.

Câștigătoarea licitației este firma ECOENERGY ENGINEERING, din Botoșani, care are ca obiect de activitate lucrările la instalații electrice. Firma este administrată de Iavorenciuc George Alexandru, Acesta deține 76% din acțiuni, celelalte 24 % fiind deținute de Iavorenciuc Gheorghe.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ