SHARE

Cătălin FLUTUR și Cosmin ANDREI se vor întâlni într-o dezbatere electorală pe 19 septembrie 

Urmare a invitației adresate principalilor competitori politici care au intrat în cursa electorală pentru ocuparea funcției de Primar al Municipiului Botoșani în persoana liberalului Cătălin FLUTUR și social-democratul Cosmin ANDREI am avut plăcuta surpriza să constatăm deschidere celor doi.

În primă fază, Andrei și-a confirmat prezența fără nici o reținere. În aceste condiții și actualul Primar Cătălin Flutur ne-a transmis pe adresa redacției confirmarea de participare la dezbatere.

Invitație la DEZBATERE PUBLICĂ ONLINE | Cătălin FLUTUR (PNL) – Cosmin ANDREI (PSD)

𝐙𝐢𝐚𝐫𝐮𝐥 “𝐁𝐮𝐧𝐚̆ 𝐃𝐢𝐦𝐢𝐧𝐞𝐚𝐭̦𝐚 𝐁𝐨𝐭𝐨𝘀̦𝐚𝐧𝐢”, are plăcerea să medieze o dezbatere publică, programata pentru data de 𝟏𝟗 𝐒𝐄𝐏𝐓𝐄𝐌𝐁𝐑𝐈𝐄 anul curent și organizată în contextul campaniei electorale pentru alegerea viitorului 𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀𝐑 𝐚𝐥 𝐌𝐔𝐍𝐈𝐂𝐈𝐏𝐈𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐁𝐎𝐓𝐎Ș𝐀𝐍𝐈.Până la acest moment principalii candidați pentru fotoliul de Primar, 𝐂𝐚̆𝐭𝐚̆𝐥𝐢𝐧 𝐅𝐋𝐔𝐓𝐔𝐑 (𝐏𝐍𝐋) și 𝐂𝐨𝐬𝐦𝐢𝐧 𝐀𝐍𝐃𝐑𝐄𝐈 (𝐏𝐒𝐃) au răspuns în mod diferit invitației lansate de cotidianul 𝐁𝐮𝐧𝐚̆ 𝐃𝐢𝐦𝐢𝐧𝐞𝐚𝐭̦𝐚 𝐁𝐨𝐭𝐨𝘀̦𝐚𝐧𝐢.- https://bunadimineatabotosani.ro/featured/video-l-dezbatere-publica-online-cine-merita-sa-conduca-botosaniul-in-urmatorii-4-ani-catalin-flutur-pnl-sau-cosmin-andrei-psd/

Publicată de Ziarul Buna Dimineata Botosani pe Miercuri, 19 august 2020

În perioada următoare declarăm deschisă sesiunea de strângere a întrebărilor din partea botoșănenilor 

Ne propunem să discutăm cu candidații, în spiritul principiului transparenței care caracterizează administrația publică locală, despre proiectele administrative curente, dar și de viitor, pe care aceștia le au pentru municipiul BOTOȘANI.

Citeste si   Explicația HALUCINANTĂ pentru care Primarul Cătălin FLUTUR nu mai PARTICIPĂ la DEZBATERE

VIDEO l DEZBATERE PUBLICĂ ONLINE! CINE merită să conducă BOTOȘANIUL în următorii 4 ani? Cătălin FLUTUR (PNL) sau Cosmin ANDREI (PSD)?

Evident, vom iniția discuții și pe tema subiectelor arzătoare la care botoșănenii așteaptă lămuriri, precum: situația Teatrului Mihai Eminescusituația transportului public în comunsalubritatea orașuluiplanul de măsuri necesar a fi adoptat pentru revitalizarea economiei botoșănenesituația școlilor în perspectiva deschiderii noului an școlarsportul botoșănean.

În perioada următoare așteptăm întrebările dumneavoastră pentru candidați pe adresa de email a redacției: office.bunadimineatabotosani@gmail.com .
Ne puteti scrie și pe PAGINA noastră de FACEBOOK:  https://www.facebook.com/ZiarBunaDimineataBotosani/

Domnul Flutur a solicitat prezența unui al treilea candidat în această dezbatere

Primarul Cătălin FLUTUR a condiționat prezența dumnealui în cadrul dezbaterii de prezența unui al treilea candidat. Din acest motiv, vă rugăm să ne indicați dumneavoastră, botoșănenii, care ați dori să fie cel de-al treilea candidat care ar trebui să fie prezent în această dezbatere.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ a ROMÂNIEI! Până astăzi, 18 septembrie, pe teritoriul ROMÂNIEI au fost confirmate 110.217 cazuri

Așteptăm propunerile dumneavoastră!


SHARE
Buna dimineata Botosani isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LEAVE A REPLY