SHARE

Primăria Frumușica a decis ca în perioada în care cursurile se desfășoară on-line să pună în aplicare măsuri de reabilitare a instituțiilor de învățământ care aveau nevoie de acest tip de lucrări. Astfel, Școala Nr. 3 din Satul Rădeni va fi reabilitată. În plus, se va construi o grădiniţă nouă, în timp ce mai multe tronsoane de drum au fost reabilitate.

Primarul Constatin Rădeanu: ”Vrem ca elevii noștri să învețe în clădiri moderne și sigure”

”Clădirea școlii va avea grupuri sani­tare noi, centrală termică nouă, care vor fi instalate în cu normele ISU. Lucrarea este 90% gata, în maxim o lună vom recepționa lucrarea. Lucrarea a decurs fără incidente, așteptăm în 2 săptămâni să vină Inspectoratul de Stat în Construcții, celelalte instituții, pentru ca în maxim 30 de zile să recepționăm lucrarea.

Vrem ca elevii noștri să învețe în clă­diri moderne și sigure. Acolo unde a fost hanul vechi, am turnat fundație pentru a construi o grădiniță nouă tot la Rădeni. Am decis să investim în educaţie, pen­tru că investim în viitorul copiilor noştri şi al comunei noastre. Am betonat trei tronsoane de drum: Frumuşica-Soreşti,

Frumuşica-Vlădeni, şi altul de la Flămânzi până la ieşirea din comună. Banii pentru reabilitarea şcolii şi construcţiei grădiniţei provind din finanţări prin AFIR”, a decla­rat primarul comunei Frumușica Constantin Rădeanu.

Primăria dorește ca după reabilitare, clădirea Școlii Nr. 3 să fie sigură din punct de vedere al situației sanitare și al preevenirii incendiilor.

Astfel, au fost achiziționate prin cumpărări directe, servicii genera­le de consultanță în management -pentru Proiectul „Modernizare/reabi­litare Școala 3 Rădeni, în vederea obține­rii autorizației sanitare de funcționare”

Citeste si   Marius BUDAI (PSD): "Guvernarea PNL bazată pe MINCIUNA, MANIPULARE și NEPASARE"

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ