SHARE

Comuna Dobârceni dorește să achiziționeze servicii de consultanță pentru obținerea finanțării nerambursabile în domeniul iluminatului public pentru obiectivul de investiție „Modernizarea sistemului de iluminat public stradal în comuna Dobârceni, județul Botoșani”.

Iluminatul public este o mă­sură de protecție și garantare a siguranței cetățeanului a avutului public și privat, de asigurare a po­sibilității de a se deplasa în condi­ții de siguranță pe timp de noapte.

Primarul Radu Livinschi: ”Noi punem accent pe siguranța concetățenilor”

Lucrăm, în prezent, la proiect, la do­cumente așteptăm decizia Consiliului Local. Noi considerăm că investiția îi va ocroti pe cetățenii noștri, fiindcă noi pu­nem accent pe siguranța lor.

Sperăm ca lucrarea să fie gata anul viitor, când se estimează că va veni finanțarea și lucra­rea se va implementa efectiv în teren, așa cum am discutat cu reprezentanții firmei”, a declarat Primarul Comu­nei Dobârceni, Radu Livinschi.

Contractul a fost câștigat prin cumpărări directe de firma INTEGRA BUSINESS CONSULTING, controlată de Mariana Daniela Fenechiu, valoarea contractului fiind de 20000 RON.

Citeste si   Marius BUDAI (PSD): "Guvernarea PNL bazată pe MINCIUNA, MANIPULARE și NEPASARE"

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ