SHARE

Administrația locală a comunei VORONA a demarat procedurile pentru asfaltarea unui drum comunal din satul Joldești

 „Este vorba despre un proiect de reabilitare drumului comunal 55A din satul Joldești. Este un proiect care își propune să reabiliteze drumul după ce în zona respectivă s-au montat conductele de apă, de canalizare și sigur drumul avea nevoie de o lucrare de reabilitare sănătoasă.

S-a încheiat contractul de proiectare și execuție. Sperăm ca lucrările să fie finalizate până în septembrie”, a declarat primarul comunei Vorona, Ștefan Aurel.

Valoare contractului este de 1269385.22 RON suma acoperă serviciile de proiectare tehnică și execuția lucrării la obiectivul de investiții ,,Reabilitare DC 55A de la km 20+100 până la 22+100 localitatea Joldești, comuna Vorona, jud. Botoșani.”

„Pentru a demara un astfel de proiect este nevoie de bani. Noi l-am finanțat dins bugetul propriu. Avem în desfășurare încă un proiect de asfaltare, de modernizare a 5 km de drum comunal în satul Icușeni, între satele Poiana și Icușeni.

Proiectul se află în curs de desfășurare. S-a turnat covorul asfaltic atât pe drumul principal, cât și pe cele laterale și s-a trecut la amenajare șanțurilor și podețelor. În felul acesta, un drum important din comuna noastră, va fi modernizat”, încheie primarul comunei Vorona, Ștefan Aurel.


SHARE
Citeste si   Film documentar "LIDERUL" realizat de CSM Botosani

LĂSAȚI UN MESAJ