SHARE

Comuna Cordăreni va achiziționa alimente pentru a veni în ajutorul cetățenilor pe timpul pandemiei de Coronavirus

Primăria Comunei Cordăreni a achiziționat alimente pentru locuitorii vârstnici ai comunei și pentru cei  afectați financiar de criza generată de pandemia de Coronavirus.

În cadrul comunei a existat un singur caz în care un tânăr a venit în contact cu o persoană întoarsă din străinătate. Inițial tânărul nu a dorit să respecte autoizolarea, însă au fost luate măsurile necesare pentru a fi dus în carantină și pentru a fi testat. Rezultatul a iesit negativ.

Constantin Cristian Dumitraș: „Am dorit să venim în sprijinul persoanelor cu probleme financiare, persoanelor vârstnice, prin oferirea de alimente și medicamente”

Noi am dorit să venim în sprijinul persoanelor cu probleme financiare, persoanelor vârstnice, prin oferirea de alimente, medicamente, care vor fi distribuite de angajații compartimentului de Asistență Socială, pentru ca oamenii să nu fie nevoiți să se deplaseze la magazine alimentare, famacii din afara localității.

Citeste si   O femeie din BOTOȘANI a fost reținută după ce a furat o MAȘINĂ și s-a urcat la VOLAN BEATĂ și fără permis

 Nu am avut decât un singur tânăr care a vent în contact cu o persoană din străinătate. Nu a vrut să stea în izolare, dar după ce am intervenit, acesta a fost plasat în carantină și nu s-a constatat infectarea” a declarat Primarul Comunei Cordăreni, Constantin Cristian Dumitraș.

Primăria Comunei Cordăreni a venit în sprijinul cetățenilor prin măsuri active de protecție împotriva pandemiei de COVID-19

Prin această campanie, Primăria Comunei Cordăreni a venit în sprijinul cetățenilor prin măsuri active de protecție împotriva pandemiei de COVID-19, precum şi de prevenire a infectării populației, prin oferirea de alimente și medicamente pentru vârstnicii și persoanele aflate în dificultate, pentru ca acestea să nu se mai deplaseze spre farmacii și magazine alimentare.

Citeste si   (P) Marius Budăi, deputat PSD: „80.000 de copii și toți nou născuți din Botoșani vor beneficia de programele guvernării PSD: alocații dublate și vouchere pentru educație”

Concret, prin această achiziție, vor fi distribuite populaţiei 320 pachete conținând detergent manual, ulei de floarea soarelui, pungi alimentare 2/3/4/5/6kg, făină, zahăr,orez. Valoarea estimtă a achiziţiei este de 19 928.8 RON.

Câștigătoarea licitației este firma SABCO-S, Dorohoi care are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ