SHARE

ELTRANS, este societatea care gestionează transportul public în comun din municipiul Botoșani. Această societate se află în subordinea primăriei și este administrată de Victor IVĂNESCU.

Pe parcursul anilor, societatea ELTRANS în tandem cu primăria, au fost blamate de către botoșăneni pentru că au manageriat defectuos transportul public în comun și nu au fost niciodată interesați de modernizarea acestui serviciu.

De mulți ani asistăm la numeroasele incidente provocate de vechile tramvaie. În cele din urmă, anul acesta tramvaiele au fost scoase de pe șine și au fost înlocuite cu 9 autobuze noi achiziționate în leasing operațional.

Citeste si   (P) Doina Federovici (PSD): „La Consiliul Județean voi continua programele de asfaltări și extinderi de utilități publice inițiate de PSD pentru fiecare localitate”

Noile autobuze sunt scoase la stradă de două săptămâni, și tot de atunci, zilnic apar defecțiuni. Surse ELTRANS declară faptul că zilnic se defectează câte unul-două autobuze, și din cauza faptului că nu sunt autobuze de rezervă se circulă sub capacitate.

Victor IVĂNESCU folosește mereu mașina societății în scopuri personale

Se pare că directorul ELTRANS, Victor IVĂNESCU, copleșit de probleme cu care se confruntă în gestionarea activității ELTRANS, și-a luat un ”binemeritat” concediu. Mai mult decât, în acest concediu a plecat cu autoturismul societății.

Citeste si   (P) ALDE: „Aritmetica electorală și încrederea botoșănenilor!”

Surse din interiorul societății ELTRANS susțin că directorul societății, Victor IVĂNESCU, practică de mult acest lucru și mereu folosește mașina societății în scopuri personale. Chiar și la acest moment mașina lipsește din curte de mai bine de 2 săptămâni, de când IVĂNESCU este în concediu.

Conform Articolului 238 din noul Cod Penal, angajații care folosesc mașina de serviciu în interes personal, în timpul programului sau după terminarea programului legal de muncă se pot alege cu dosar penal. Cu atât mai mult, angajaților de la stat nu le este permis să utilizeze în scopuri personale autoturismul de serviciu, un lucru absolut logic având în vedere faptul că fiecare dintre noi asigurăm prin taxele și impozitele cerute de stat, o mare parte din bugetul de funcționare al instituțiilor bugetare.

Citeste si   (P) Doina Federovici (PSD): „La Consiliul Județean voi continua programele de asfaltări și extinderi de utilități publice inițiate de PSD pentru fiecare localitate”

SHARE

LEAVE A REPLY