SHARE

Lipsă de cuvânt! Cătălin Flutur a dezamăgit din nou

Jurnaliștii Ziarului Bună Dimineața Botoșani i-au invitat pe domnii Cătălin FLUTUR și Cosmin ANDREI la o dezbatere publică transmisă LIVE.

Ne propuneam să discutăm cu candidații, în spiritul principiului transparenței care caracterizează administrația publică locală, despre proiectele administrative curente, dar și de viitor, pe care aceștia le au pentru municipiul BOTOȘANI.

Evident, doream inițierea unor discuții pe tema subiectelor arzătoare la care botoșănenii așteaptă câteva lămuriri, subiecte precum: situația Teatrului Mihai Eminescu, situația transportului public în comun, salubritatea orașului, planul de măsuri necesar a fi adoptat pentru revitalizarea economiei botoșănene, situația școlilor în perspectiva deschiderii noului an școlar, sportul botoșănean.

Cătălin FLUTUR s-a RĂZGÂNDIT în ultimul moment! NU mai PARTICIPĂ la DEZBATERE

Deși inițial candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Botoșani a confirmat prezența la dezbatere, în ultimul moment nu a mai dorit să participe. Nu a dorit să ne ofere nici o explicație în acest sens!
Cu această ocazie, botoșănenii ar fi putut afla care sunt intențiile candidaților într-o confruntare directă de opinii, argumente și idei.

Care ar fi de fapt explicația? Cătălin FLUTUR a fost văzut în primărie în stare de ebrietate

Alcoolismul sever cu care se confruntă actualul Primar al Municipiului Botoșani nu mai este de mult un secret pentru nimeni! Toți angajații Primăriei știu că Flutur este treaz maxim până la ora 10 dimineața. De mulți ani, Cătălin Flutur se confruntă cu această boală grea care i-a afectat sănătatea, profesia și chiar familia.

Jurnaliștii Bună Dimineața Botoșani au încercat să păstreze sub aspect profesional discreția cu privire la viața personală a edilului, insă, activitatea profesională a acestuia este grav afectată de alcoolismul sever cu care se confruntă. Urmările bolii Primarului Cătălin Flutur s-au resimțit din plin în activitatea Primăriei Municipiului Botoșani.

Dacă domnul Flutur este de acord, putem să probăm prin testări consecutive și inopinate veridicitatea acestor afirmații plecate din rândul funcționarilor botoșăneni, disperați de situația aberantă cu care se confruntă.

Tratatele de medicină indică fără nici un dubiu faptul că colegii și familia unei persoane care suferă de pe urma alcoolismului suferă foarte mult!


SHARE

LEAVE A REPLY