SHARE

Proiectele și investițiile în infrastructură reprezintă o prioritate pentru Primăria TRUȘEȘTI care a demarat pe parcursul anilor 2016-2020 mai multe proiecte finanțate din fonduri europene, guvernamentale și locale. Astfel s-a continuat dezvoltarea echilibrată a infrastructurii stradale, educaționale, a rețelei de apă și gaz pentru toate satele din comună.

În momentul de față, în comuna TRUȘEȘTI  se lucrează la extinderea și modernizarea rețelei de apă în localitățile Buhăceni și Păsăteni

Misiunea primarului este aceea de a oferi servicii de cea mai bună calitate pentru satisfacerea nevoilor cetățenilor, în condiții de maximă eficiență. Principalele obiective ale activității desfășurate între anii 2016 și 2020 au vizat creșterea calității actului administrativ prin utilizarea tuturor resurselor, realizarea de servicii de calitate, orientate către cetățeni, atragerea de fonduri nerambursabile și investiții în infrastructură.

În momentul de față, în comuna TRUȘEȘTI  se lucrează la extinderea și modernizarea rețelei de apă în localitățile Buhăceni și Păsăteni, realizarea unor poduri și punți pietonale peste Valea Ciolpanilor și la construirea unui cămin cultural situat în localitatea Buhăceni.

Dezvoltarea infrastructurii rutiere a fost permanent în atenția Primăriei comunei TRUȘEȘTI

Primele două proiecte sun finanțate de MINISTERUL DEZVOLTĂRII, prin Programul Național de Dezvoltare Locală și valorează împreună 10.343.868 lei.

Citeste si   O femeie din BOTOȘANI a fost reținută după ce a furat o MAȘINĂ și s-a urcat la VOLAN BEATĂ și fără permis

Dezvoltarea infrastructurii rutiere a fost permanent în atenția Primăriei comunei TRUȘEȘTI, astfel încât două proiecte ample care vizează reabilitarea și modernizarea drumurilor de interes local se află în desfășurare acum.

  • Comisia Tehnică C.N.I – „Reabilitare drumuri locale în localitatea Drislea, comuna Trușești, județul Botoșani”. Valoarea totală a investiției: 14.739.978,21 lei. Proiect finanțat de COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII.
  • „Amenajare drumuri interes local”. Valoarea totală a investiției: 10.924.718 lei. Proiect aprobat de COMISIA NAȚIONALĂ DE STRATEGIE ȘI PROGNOZĂ FDI, urmând a se semna contractul de finanțare. Proiect depus din nou spre finanțare la COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII.
Citeste si   AMENZI USTURĂTOARE pentru BOTOȘĂNENII care nu poartă masca de protecție

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ