SHARE

Transformarea comunei Mileanca într-o așezare cu utilități și servicii publice civilizate, apropiate celor din zonele urbane, a fost permanent în atenția conducerii Primăriei.

În acest sens, reabilitarea drumurilor, înființarea rețelelor de apă și canalizare, extinderea rețelei de energie electrică și iluminat public au constituit obiective primordiale ale primarului, realizarea acestora conducând la creșterea gradului de confort și siguranță publică a locuitorilor.

Un proiect care vizează tocmai dezvoltarea comunei Mileanca și asigurarea cetățenilor a tuturor utilităților se află acum în desfășurare. Obiectivul de investiții ,,Înființare sistem de alimentare cu apă în localitatea Mileanca, comuna Mileanca, județul Botoșani”, este realizat în proporție de 43%. Finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 (PNDL 2), proiectul în valoare de 589.552 lei va asigura accesul la apă potabilă a cetățenilor.

Citeste si   REABILITAREA zonei de pe strada Adrian ADAMIU este tot mai aproape de REALIZARE! 5 oferte pentru reabilitarea străzii

De asemenea, a fost finalizată lucrarea „Înființarea rețelei de alimentare cu apă în satul Seliștea” în valoare de 210.000 lei.

Un alt proiect de importanță majoră pentru locuitorii comunei Mileanca este „Modernizarea drumurilor de interes local în comuna Mileanca, judeţul Botoşani”.

Profitând de modificarea Ordonanței privind înființarea Companiei Naționale de investiții „CNI” – SA, primarul comunei MILEANCA, Alexandru AZAMFIREI, a depus o solicitare de includere în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Drumuri de interes local și drumuri de interes județene” a obiectivului de investiții „Modernizare drumuri de interes local în comuna Mileanca, judeţul Botoşani”. Scopul proiectului este finanțarea pentru modernizarea a 10,73 km de drumuri sătești.

Citeste si   FEMEIE din SĂVENI căutată de familie! A plecat de acasă și nu s-a mai întors

 


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ