SHARE

Publicul botoșănean este invitat în data de 05 și 06 septembrie de către actorii teatrului “Mihai Eminescu” Botoșani să vizioneze două spectacole care s-au dovedit a fi de un mare success.

Așadar, sâmbătă începând cu ora 20.00 în Amfiteatrul de la Complexul de Agrement Cornișa cu spectacolul  „Patima Roșie” în regia lui Cristian Gheorghe, iar duminică ora 19.00 la Ipotești cu „Bani din cer” în regia lui Alexandru Vasilache.

Traian Apetrei: ”Consecvenți în continuare cu ideea că trebuie să menținem legătura cu publicul”

Contactat de către reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Botoșani”, directorul Teatrului “Mihai Eminescu” Botoșani, Traian APETREI a declarat:

Consecvenți în continuare cu ideea că trebuie să menținem legătura cu publicul iar sâmbătă și duminică vom fi prezenți în fața iubitorilor de teatru din Botoșani.

Sâmbătă în amfiteatrul de la Complexul de Agrement Cornișa cu spectacolul  „Patima Roșie” în regia lui Cristian Gheorghe, iar duminică la Ipotești cu „Bani din cer” în regia lui Alexandru Vasilache.

Spectacolul de sâmbătă vine la puțin timp după premiere și cu autorul dramaturgiei Mihail Sorbu am dorit să aducem în atenția publicului și dramaturgi botoșăneni.

Vom respecta cu maximă strictețe cum am făcut-o și până acum

Spectacolul a fost bine primit de public și sper ca și sâmbătă timpul favorabil, predispoziția botoșănenilor înspre cultură într-o atmosferă atât de agitată și marcată de situația medicală, publicul să fie din nou alături de noi”. 

Traian Apetrei a mai declarat că vor respecta cu maximă strictețe regulile de distanțare fizică, purtatul măștilor, dezinfectați la intrare până la  realizarea circuitelor și traseelor pentru public diferite față de cele ale actorilor și tehnicienilor.

”Vom respecta cu maximă strictețe cum am făcut-o și până acum, regulile de distanțare fizică, purtatul măștii, dispunerea publicului în amfiteatru, realizarea unor circuite distincte pentru public bineînțeles cu măsurarea temperaturii, cu dezinfectanți la intrare, cu acea distanță dintre spectatori, cu acea maximă rigoare ca nici măcar să nu mai rupem biletele de intrare a publicului după noile reguli care sunt acum, apoi circuitele publicului să fie diferite de circuitul actorilor și tehnicienilor, ieșirea să se facă pe alte trasee deci să respectăm și să menținem și noi o stare de sănătate a fiecărui botoșănean în parte din cei care vin în contact cu lumea teatrului, conștienți fiind că în acest fel vom sprijini eforturile generale de limitare a efectelor pandemiei că nu vom mai agita și noi o atmosferă și așa destul de aninată de apropierea deschiderii școlilor când se caută metode de evitare a contaminării”, a declarat Traian Apetrei directorului Teatrului din Botoșani pentru Ziarul Bună Dimineața Botoșani.

 

Citeste si   (P) Primarul PNL din Dersca se pregătește să fraudeze alegerile prin organizarea secției de votare din localitate în Primărie! PSD a sesizat Autoritatea Electorală Permanentă

 

 


SHARE

LEAVE A REPLY