SHARE

ABC-CON INTERNAȚIONAL este o firmă de construcții din Botoșani. Societatea este înființată mai bine de 12 ani în urmă, în luna martie a anului 2008.

ABC-CON INTERNAȚIONAL este produsul asocierii a doi oameni de afaceri botoșăneni, Mihai-Cătălin TARNIȚĂ și Constantin BĂLĂUCĂ. TARNIȚĂ dețin 40% din acțiuni și este administratorul firmei, iar BĂLĂUCĂ deține 60% din acțiuni.

Constantin BĂLĂUCĂ este un om de afaceri botoșănean. Acesta mai deține două firme: CONTRIM-INST SRL și  CONTRIM INTERNAȚIONAL CONSTRUCT. În mass-media este vehiculată versiunea potrivit căreia BĂLĂUCĂ ar fi un apropiat al scenei politice locale.

Citeste si   26 unități de învățământ din județul BOTOȘANI își desfășoară activitățile didactice conform SCENARIULUI ROȘU

Firma botoșăneană ABC-CON INTERNAȚIONAL, patronată de Constantin BĂLĂUCĂ, are ca obiect principal de activitate „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Contractele încheiate cu instituțiile statului pe perioada anului 2020 depășesc valoarea de 8.000.000 RON.

În ultimul an fiscal încheiat, firma raporta o cifră de afaceri de 22.664.975 RON, la un profit de 694.232 RON. În 2019 ABC-CON INTERNAȚIONAL figura cu un număr mediu de 74 de angajați.

În ultimul trimestru a anului 2019, societatea a înregistrat datorii la bugetul de stat și la asigurări sociale în valoare de 664.736 RON.

De-a lungul anilor, ABC-CON INTERNAȚIONAL a avut în permanență contracte încheiate cu instituțiile statului din Botoșani și nu numai. Firma patronată de BĂLĂUCĂ încheie contracte cu primăriile din Botoșani, Iași, Vaslui și Suceava.

Citeste si   Noi acțiuni de VERIFICARE cu privire la respectarea măsurilor impuse de STAREA DE ALERTĂ! Au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de peste 7.000 de lei

În luna martie a acestui an, firma ABC-CON INTERNAȚIONAL a încheiat un contract cu primăria orașului DOLHASCA în valoare de 8.337.960 RON.

Anul trecut, ABC-CON INTERNAȚIONAL a încasat peste 24.000.000 lei din contracte încheiate cu instituțiile publice.

În total, din contracte încheiate cu diverse primării sau instituții de stat, firma lui BĂLĂUCĂ a încasat peste 56.000.000 lei.


SHARE

LEAVE A REPLY