SHARE

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) din Botoșani, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială nr. 1 Blândeşti a implementat a VII-a ediție a proiectului ”Pașaport pentru viitor”. 

În această perioadă dificilă pentru întreaga societate, generată de pandemia COVID-19, este foarte important pentru tineri să poată participa, în condiții sigure, la proiecte importante pentru viitorul lor.

„Participanții, aflați în pragul unei decizii importante, pentru a scăpa de incertitudini, a căpăta încredere și a-și crește stima de sine au fost ajutați să se autoevalueze, să verifice concordanța personalitate-carieră/profesie, să înțeleagă importanța continuării studiilor pe o filieră care să asigure o compatibilitate cât mai bună cu profilul lor de interese. Tinerii au primit numeroase informații, dar au fost  și ghidați cu privire la a le căuta ei înșiși, astfel încât să poată lua cele mai bune decizii, să-și aleagă filiera educațională cea mai potrivită, iar la finalul proiectului toți cei 21 tineri și-au stabilit  traseul educațional”, a transmis DJST.

Proiectul a obținut în anul 2019 premiul al III-lea la Gala Tineretului din România – secțiunea Centre de Tineret, organizată de Ministerul Tineretului și Sportului.

Citeste si   (P) PSD vine în sprijinul românilor care vor să voteze și sunt în carantină, după ce Guvernul PNL a încercat să îi blocheze și să le îngreuneze accesul la vot

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ