SHARE

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în parteneriat cu Serviciul Județean Anticorupție Botoșani se alătură demersurilor de promovare și sprijinire a proiectul intitulat #Integritate2020. 

#Integritate2020 este un proiect inițiat de către Direcția Generală Anticorupție în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și cu sprijinul financiar al Fundației Hanns Seidel România, având ca obiectiv implicarea cetățenilor în lupta împotriva corupției.

Proiectul #Integritate 2020 și-a propus să stimuleze implicarea cetățenilor, în special a tinerilor în dezvoltarea unor mesaje educative, cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui Concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție.

Citeste si   VIDEO | VEȘTI BUNE pentru BOTOȘĂNENI! Rectorul Tudorel TOADER: „Filiala UAIC la BOTOȘANI este o CERTITUDINE”

Concursul se adresează tuturor cetățenilor români care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii şi se desfăşoară pe două secţiuni adresate amatorilor şi profesioniştilor.

Regulamentul de participare, modalitatea de înscriere precum și premiile ce urmează a fi acordate se pot consulta pe website-ul http://Rofaracoruptie.ro/ , respectiv https://rofaracoruptie.ro/proiecte/integritate-2020/.

În anii anteriori, cele trei instituții partenere au desfășurat o serie de proiecte de informare și educație anticorupție în rândul tinerilor liceeni și a cetățenilor, care s-au bucurat de un real succes, între care amintim „Plăteşte ZERO pentru ce ţi se cuvine!”, „Labirintul anticorupţie”, „͈Lideri pentru integritate”, „Tiff Anticoruption Film Festival” etc., proiecte care contribuie cu încă o cărămidă la temelia integrității.

Citeste si   IMPORTANT! Tichetele SOCIALE pot fi ridicate începând cu data de 9 decembrie de la sediul DAS!

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ