SHARE

Dar, indiferent de zodia lui, oricât de deschis și comunicativ ar fi un bărbat, tot are secretele sale, pe care nu le împărtășește nici măcar persoanei iubite. Trebuie să te obișnuiești cu această idee, dacă ai avut speranța că poți controla tot ce spune sau ce gândește iubitul tău. Cu siguranță, nu o să auzi niciodată de la el cât de sexy i s-a părut o tipă pe stradă sau care a fost cel mai umilitor moment pentru el, ca bărbat. 

S-ar putea chiar să dai de acel tip de bărbat care nu spune nimic despre sine. Vei avea senzația că numai tu comunici în relație, că te dezvălui total, în vreme ce el rămâne tăcut ca un sfinx.

Dar sunt unele lucruri pe care ai dreptul să le știi, care te afectează direct și trebuie să discuți la un moment dat cu partenerul despre comunicarea onestă dintre voi. Chiar dacă nimeni nu este 100% sincer, nici măcar față de sine,  o relație nu poate dura dacă bărbatul de lângă tine nu-ți spune nimic despre lucrurile importante din viața lui. 

Berbec 

Bărbatul Berbec nu îți va spune niciodată părerea sa sinceră despre o femeie, mai ales dacă te știe geloasă. Va încerca să evite subiectul, să se prefacă indiferent sau să te atragă în tot felul de activități, ca să-ți uiți întrebarile. Atenție: este un mare cuceritor și adesea se gândește cum ar fi să aibă o aventură cu o anumită femeie, dar nu vei scoate nimic de la el. Citește continuarea


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ