SHARE

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, au efectuat o percheziție domiciliară la o adresă de pe raza municipiului Dorohoi, la o persoană despre care existau informații că are preocupări în sfera contrabandei cu țigări.

În data de 29 septembrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, au declanșat o acțiune specifică pentru depistarea unor persoane care aveau preocupări pe linia contrabandei cu produse din tutun.

În urma percheziției au fost descoperite şi reținute 8.780 de țigarete, în valoare de 4.200  de lei 

În urma documentării activităților infracționali, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi au stabilit că cetățeanul român L.C. în vârstă 47 de ani, domiciliat pe raza județului Botoșani, desfășoară activități de colectare, depozitare și comercializare de produse accizabile supuse marcării, cunoscând că acestea provin din contrabandă, obținând astfel, în mod ilicit, beneficii financiare.

Citeste si   Consiliul Politic Național al PSD a validat CANDIDAȚII SOCIAL-DEMOCRAȚI de la Botoșani pentru PARLAMENTUL României

Astfel, în baza autorizațiilor emise de către Judecătoria Dorohoi, polițiștii de frontieră au desfășurat percheziții la domiciliul persoanei suspecte.

În urma percheziției a fost descoperită şi reținută cantitatea totală de 8.780 de țigarete diferite mărci, în valoare totală de 4.200 de lei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de infracțiuni asimilate infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Citeste si   Autoritatea Rutieră Română își SUSPENDĂ activitatea cu publicul în TOATE agențiile teritoriale

Totodată, cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională.


SHARE

LEAVE A REPLY