SHARE

Deși deține monopolul în piață, conducerea Nova Apa Serv NU reușește să rentabilizeze activitatea acestei societăți de stat

Nova Apa Serv este Regia de Apă a județului Botoșani! Societatea aflată în subordinea Consiliului Județean este condusă de un trio care și-a demonstrat cu prisosință lipsa de profesionalism și competență în administrarea unei societăți de mărimea și importanța regiei de apă. Cei trei incompetenți din fruntea Nova Apa Serv Botoșani sunt: managerul Petru-Albert TĂNASĂ, Marcela – Daniela JÎTĂRAȘU în funcția de Director Economic și Cristina-Ioana PANAIT în funcția de Director Executiv.

Sub conducerea lui TĂNASĂ, societatea Nova Apa Serv a cunoscut o involuție fantastică! Activitatea de furnizare a apei s-a înrăutățit, rețeaua de distribuție este afectată de avarii, rețeaua de canalizare este complet depășită de necesitățile curente ale orașului, iar reparațiile se fac doar de mântuială.

 

DATORIILE Nova Apa Serv Botoșani au depășit 56.000.000 RON! Directorul Albert TĂNASE NU vrea să explice situația

Ne vom rezuma în cuprinsul acestui material la o simplă prezentare a salariilor nesimțite pe care le încasează conducerea în condițiile în care societate se îndreaptă cu pași repezi spre FALIMENT. Pe parcursul materialelor viitoare vom prezenta reacțiile, mesajele și acuzațiile botoșănenilor referitor la modul în care este condusă societatea Nova Apa Serv Botoșani.

Citeste si   Klaus Iohannis, întâlnire de urgență cu liderii PNL

Albert TĂNASĂ încasează peste 130.000 de lei anual pentru managementul falimentar impus societății NOVA APA SERV

În ultimii ani, la Botoșani funcțiile de conducere a unor societăți cu capital de stat au fost distribuite pe criterii eminamente politice. Eficiența, profesionalismul și specializare par a fi non-criterii în ochii anumitor lideri politici. În aceste condiții, promovările pe funcții administrative ale membrilor de partid ar trebuie să ajungă pe masa procurorilor anticorupție prin prisma prejudiciilor create statului român de către acest sistem care cangrenează instituțiile statului.

Petru TĂNASĂ este membru declarat al Pro România

Pentru gestionarea activității NOVA APA SERV, anul trecut, TĂNASĂ a încasat 136.302 lei, adică nu mai puțin de 11.358,5 de lei lunar.

De asemenea, Directorul Economic NOVA APA SERV, Marcela – Daniela JÎTĂRAȘU a încasat anul trecut 104.193 lei, adică un venit lunar de 8.682,75 lei.

JÎTĂRAȘU ocupă de ani buni postul de director economic la NOVA APA SERV. În 2012, conducerea de atunci a CJ Botoșani anunța faptul că este nemulțumită de activitatea ei și va fi schimbată. Cu toate acestea, în 2020 o găsim tot ocupând funcția de director economic. 

Cristina-Ioana PANAIT, Director Executiv al societății aflate în subordinea Consiliului Județean, a încasat anul trecut 108.667 lei, asta însemnând peste 9.000 de lei lunar.

 

Citeste si   Primăria condusă de Piedone se închide din cauza cazurilor de COVID-19

NOVA APA SERV cheltuiește anual aproape 350.000 de lei DOAR pentru salariile celor celor 3 directori INCOMPETENȚI din fruntea instituției

În condițiile în care Regia de Apă a județului Botoșani este înglodată în datorii, iar NOVA APA SERV nu are niciun plan concret de redresare, societatea riscă un FALIMENT IMINENT.

În ciuda acestor indicii economici negativi, NOVA APA SERV continuă să acorde redevențe salariale imense pentru cei aflați la conducere.

Anul trecut, cei trei directori aflați în fruntea instituției au încasat în total de la NOVA APA SERV 349.162 lei.

Narcis ȘTEFAN, reprezentantul Mihaelei HUNCĂ la Nova Apa Serv BOTOȘANI! Pro România conduce C.A.-ul societății

Faptele vorbesc de la sine! Controlul integral al Nova Apa Serv este deținut de reprezentanții politici ai Pro România. Managerul este membru de vază al acestei organizații politice, iar președintele Consiliului de Administrație al societății este colegul lui de partid.

 

Narcis ȘTEFAN, reprezentantul Mihaelei HUNCĂ la Nova Apa Serv BOTOȘANI! Pro România conduce C.A.-ul societății

În conformitate cu documentele oficiale indicate de Nova Apa Serv, Ștefan Narcis este Președintele Consiliului de Administrație al companiei de apă din Botoșani. Politicianul, viitor Senator, deține această funcție din 2018 și urmează să își încheie mandatul în 2021!


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ