SHARE

De la anunțul că social-democratul Cosmin ANDREI va conduce municipiul  Botoșani cel puțin pentru următorii 4 ani, liberalul Cătălin FLUTUR nu a putut accepta înfrângerea și a recurs la tot felul de contestații și ieșiri publice în care a a acuzat modul de desfășurare a procesului electoral și concurența de fraudă.

Vechiul edil al municipiul Botoșani ține cu dinții de funcție

Deși voturile vorbesc de la sine, la nivelul municipiului Botoșani este imposibil de numit noul primar, întrucât vechiul edil nu are tăria de a accepta voința botoșănenilor și ține cu dinții de funcție. 

Cătălin FLUTUR dă un ultim tun pe post de primar al municipiului Botoșani

În spatele întregului circ creat de liberalul înfrânt, Cătălin FLUTUR dă un ultim tun pe post de primar al municipiului Botoșani. Nu mai puțin de 70.000 de lei scoate acesta din bugetul local pentru a închiria elemente de iluminat festiv pentru Crăciun, conform Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

Citeste si   PSD Botoșani: „Diferența dintre candidații PSD și cei ai PNL pentru Parlament - Medici specialiști de talie internațională la PSD și politruci de meserie, trădători și traseiști la PNL”

Firma cu care Primăria Botoșani a contractat închirierea elementelor de iluminat festiv este AMADEUS INFINITY. Societatea înființată acum 3 ani de zile este administrată de Adriana ROTARI și are drept obiectiv de activitate „Lucrări de instalații electrice”. Firma nu figurează cu angajați, dar în ciuda acestui fapt are palmares destule contracte cu instituții de stat botoșănene.

AMADEUS INFINITY are contracte cu primăria orașului BUCECEA, cu Primăria Botoșani, și de departe cele mai multe contracte sunt cu DSPSA (Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement).

Citeste si   GARDA de MEDIU a intervenit în INCIDENTUL de la STĂUCENI! Au fost stabilite măsuri pentru STOPAREA deversărilor levigatului

FLUTUR continuă să-și vadă interesele financiare proprii 

În timp ce botoșănenii sunt distrași de acțiunile publice pe care FLUTUR le face cu scopul de manipula cetățenii, în liniște acesta continuă să-și vadă interesele financiare proprii, că doar nu va pleca cu mâna goală din primărie.

 


SHARE

LEAVE A REPLY