SHARE

În mai puțin de o lună de zile vor avea loc alegerile parlamentare! De aproape o săptămână suntem în plină campanie electorală. Vineri, 6 noiembrie, toate partidele și-au lansat afișajul electoral și au dat startul campaniei și evenimentelor politice.

Pro România – filiala Botoșani și-a finalizat de mult lista candidaților pentru LEGISLATIV

La Senat, Pro România îi va arunca în luptă pe Roxana Florentina Țurcanu, Daniel Alin Atudoroaie, Albert Petru Tănase, Ștefan Virginia Silvia și Ștefan Narcis.

Iar la Camera Deputaților, lista este deschisă de  Mihaela Huncă, urmează apoi în ordine, Cătălin Silegeanu, Aurica Sălăvăstru, Gabriel Hârtie, Gergeta Nistor, Mihaela Hriscu, Liviu Constantin Toma și Lucian Timișag.

Ziarul „Bună Dimineața Botoșani” vă propune o analiză a declarațiilor de avere a candidaților Pro România pentru PARLAMENT.

Roxana Florentina ȚURCANU – locul 1 la SENAT 

Lista Pro România pentru SENAT este deschisă de Roxana Florentina ȚURCANU. După înfrângerea rușinoasă de la alegerile locale, ȚURCANU candidează pe un log eligibil în Parlament.

Citeste si   VIDEO "Premierul AUR", Călin Georgescu, mesaj controversat. "E ca și cum ai încălța un șarpe"

Potrivit declarației de avere, ȚURCANU a dobândit prin donație un teren agricol-intravilan în suprafață de 5.000 de metri pătrați. De asemenea, dobândite prin moștenire, ȚURCANU deține  și 2 apartamente de 55, respectiv 70 metri pătrați. La care se adaugă un alt apartament dobândit prin cumpărare în suprafață de 88 metri pătrați.

La capitolul venituri, ȚURCANU a încasat anul trecut venituri în valoare de peste 154.000 lei. Pentru activități de consultanță în vânzări la propria firmă, Art&Food Home, ȚURCANU a încasat 4.000 de lei.

Alți 3.658 de lei ȚURCANU i-a încasat de la Instituția Prefectului pentru funcția de Director Cancelarie. Din subvenții pentru terenurile agricole, ȚURCANU a mai încasat 80.500 de lei. 

De asemenea, ȚURCANU a mai încasat și 66.000 de lei, indemnizație pentru creșterea copilului până la 2 ani.

Mihaela HUNCĂ – locul 1 la Camera Deputaților

Mihaela HUNCĂ deschide lista la Camera Deputaților. În mandatul 2016-2020, HUNCĂ a fost tot deputat în LEGISLATIV.

Citeste si   Adevăratul combinator din PSD: Horia Mihălcescu, șopârla de pe umerii lui Liviu Dragnea și Elena Udrea

Potrivit declarației de avere, HUNCĂ deține în Botoșani un teren intravilan în suprafață de 184 metri pătrați. De asemenea, HUNCĂ este și proprietarul unei case de locuit de peste 100 metri pătrați.

La capitolul autovehicule, HUNCĂ este posesoarea unui autoturism SKODA SUPERB fabricat în anul 2019. De asemenea, în luna iulie a acestii an, HUNCĂ a înstrăinat prin DONAȚIE către Alexandru BURLACU un teren și o clădire în valoare de 127.008 lei.

La capitolul DATORII, candidatul Pro România pentru Parlament figurează cu 2 credite scadente la 2022, respectiv 2023, care însumează aproximativ 110.000 lei.

Anul trecut, HUNCĂ a încasat de la PARLAMENT peste 130.000 de lei, îndemnizație de deputat. La care se mai adaugă alți peste 1.000 de lei de la Liceul cu Program Sportiv Botoșani, pentru câteva ore ținute.


SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ