Connect with us

Au tras de BUGETUL LOCAL până în ultima clipă! ICE COMPUTERS a mai bifat 260.000 lei săptămâna aceasta

Anchete

Au tras de BUGETUL LOCAL până în ultima clipă! ICE COMPUTERS a mai bifat 260.000 lei săptămâna aceasta

ICE COMPUTERS SRL este o companie botoșăneană care se ocupă cu „Activități de consultanță în tehnologia informației”. Înființată din luna august a anului 1993, societatea are o vechime de 26 de ani și este produsul asocierii lui Cezar ILAȘ, cu Mihai-Sorin POPOVICI și Daniel ARTIMON.

Din 2016 și până în prezent, ICE COMPUTERS bifează contract după contract cu instituțiile de stat din Botoșani. DSPSA a externalizat către ICE COMPUTERS chiar și mentenanța semafoarelor din oraș.

Pe ultimul an fiscal, ICE COMPUTERS a raportat o cifră de afaceri de 2.780.999 de lei, la un profit de 148.814 de lei. Cu doar 15 angajați, societatea ICE COMPUTERS este abonată la contracte cu diverse instituții de stat din Botoșani.

Săptămâna aceasta, NOVA APA SERV 

NOVA APA SERV este compania din BOTOȘANI care se ocupă de distribuția apei către populație. De asemenea, tot în administrarea NOVA APA SERV se află și rețeaua de canalizare și colectare a apei pluviale. Societatea este administrată de Petru-Albert TANASĂ.

Pentru Licențe Office și Închirierea a 8 imprimante pe o perioadă de 24 de luni, NOVA APA SERV a plătit către ICE COMPUTERS aproape 260.000 de lei.

De asemenea, tot anul acesta NOVA APA SERV a plătit către ICE COMPUTERS alți 13.551 de lei pentru diverse echipamente IT.

DSPSA, o altă instituție care apelează permanent la serviciile ICE COMPUTERS 

Compania ICE COMPUTERS este client vechi al instituțiilor de stat. Pe lângă diverse primării din județ, ICE COMPUTERS a bifat contracte și la Primăria Municipiului Botoșani, la Poliția Comunală Botoșani, Oficiu de Cadastru, IȘJ Botoșani, ITM Botoșani și nu în ultimul rând la DSPSA.

Direcția de Servicii Publice, Sport şi Agrement Botoșani a plătit anul acesta peste 126.000 de lei către ICE COMPUTERS pentru servicii de mentenanță la instalațiile de semaforizare, servicii de întreținere și reparații a echipamentelor de supraveghere video, a sistemului de alarmă de incendiu și servicii de mentenanță la sistemul anti incendiu vizând hidranții de la stadion și sala polivalentă.

Din 2016 și până la ora actuală, ICE COMPUTERS a obținut mai bine de 2.500.000 de lei din contracte cu instituțiile de stat din Botoșani.

Continue Reading
You may also like...

Coordonatorul departamentului ANCHETE din cadrul News Moldova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Anchete

News Moldova LIVE

Advertisement Universitatea de Ştiinţele Vieţii
Advertisement Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu“ Suceava
Advertisement Colegiul Tehnic Gh. Asachi Iasi
Advertisement Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
Advertisement
To Top