SHARE

ALL ASSISTENCE SRL este o firmă botoșăneană care are drept obiectiv principal de activitate „Activități de consultanță pentru afaceri și management”. Firma a fost înființată de către Anca Alina PETRARIU în 2007.

În data de 12.04.2012, la societatea SC ALL ASSISTENCE SRL a aderat și Carmen ACHIȚEI, soția parlamentarlui liberal, Cristian ACHIȚEI, având cota de participare la beneficii/pierderi de 50%. Tot atunci, Carmen ACHIȚEI a devenit și administratorul societății.

3 ani mai târziu, ACHIȚEI și PETRARIU fac din nou rocadă, administrator fiind Anca Alina PETRARIU.

Pe data de 12.10.2020, Carmen ACHIȚEI, soția liberalului Cristian ACHIȚEI a cedat partea ei de 50% din acțiuni către cel de-al doilea acționar, Anca Alina PETRARIU și s-a retras din societate.

În 2016, înainte să ajungă în PARLAMENT, ACHIȚEI a fost directorul executiv al societății. Coincidență sau nu, tot din 2016, ALL ASSISTENCE începe să încheie contracte consistente cu instituțiile de stat.

Documentele financiare depuse la Ministerul de Finanţe arată că, de la preluarea mandatului de către soţul ei, firma lui Carmen ACHIȚEI şi-a dublat activitatea, deşi a rămas cu un singur angajat. Dacă în 2015 avea o cifră de afaceri de 66.100 de lei, în 2017 a ajuns la 114.750 de lei.

La capitolul cifre, la ultima raportare ALL ASSISTENCE SRL înregistra o cifră de afaceri 125.900 de lei și un profit de 20.453 de lei.

4 contracte în valoare de 24.000 de lei date de primăria HUDEȘTI firmei ALL ASSISTENCE 

În ultima zi a anului 2020, primăria HUDEȘTI atribuia direct către firma ALL ASSISTENCE SRL 4 contracte de consultanță. În valoare totală de 24.000 de lei, cele 4 contracte prevăd că ALL ASSISTENCE SRL se angajează să ofere servicii de consultanță pentru implementarea a 4 proiecte cevizează modernizarea a 4 unități școlare din comună.

ALL ASSISTENCE SRL are o istorie bogată în contractele cu statul

Pe parcursul anilor, firma controlată de ACHIȚEI prinde contract după contract cu primării din judeţ, unele conduse de primari liberali – Brăeşti, Hăeşti, Ibăneşti, Copălău, Cotuşca. 

Din 2016 și până în momentul de față, firma a încasat milioane de lei din diverse contracte încheiate cu primării din județul Botoșani.

În 2016, ALL ASSISTENCE SRL încheia contracte în valoare totală de peste 100.000 de lei cu primăriile Păltiniș, Coțușca, Albești, Copălău. Pe atunci, toate aceste 4 primării erau conduse de primari liberali.

În 2017, contractele ALL ASSISTENCE SRL au crescut substanțial. Dintr-un număr de 26 de contracte, firma controlată de liberalul ACHIȚEI oferea servicii de consultanță pentru majoritatea primăriilor din județ.

În 2017, ALL ASSISTENCE SRL a încasat aproape 500.000 de lei din contracte cu instituțiile de stat.

În 2018 suma tuturor contractelor încheiate de ALL ASSISTENCE SRL cu instituțiile de stat au depășit 400.000 de lei. Majoritatea primăriilor cu care firma controlată de ACHIȚEI erau încheiate cu primării liberale.

ALL ASSISTENCE SRL prindea dintre cele mai importante proiecte din BOTOȘANI. În 2019, societatea a oferit servicii de consultanță pentru achiziții publice în vederea atribuirii contractului de lucrări care avea ca obiectiv „Reparații Capitale la Casa Constantin Zamfirescu”, important monument istoric din Botoșani.

Dintr-un număr impresionant de contracte încheiate cu diverse primării din județ, cu precădere primării liberale – Primăria ȘTEFĂNEȘTI, Primăria BLÂNDEȘTI, Primăria RĂCHIȚI –  SC ALL ASSISTENCE SRL Botoşani a avut venituri de peste 1.000.000 de lei doar în ultimii 4 ani, de când ACHIȚEI este parlamentar.


SHARE
Citeste si   REABILITAREA zonei de pe strada Adrian ADAMIU este tot mai aproape de REALIZARE! 5 oferte pentru reabilitarea străzii

LĂSAȚI UN MESAJ