Connect with us

Primăria HUDEȘTI își cumpără MAȘINĂ de POMPIERI personalizată! Prețul depășește 60.000 de euro

Botosani

Primăria HUDEȘTI își cumpără MAȘINĂ de POMPIERI personalizată! Prețul depășește 60.000 de euro

Primăria HUDEȘTI a achiziționat o mașină modernă de  pompieri, modul de intervenție (semiremorcă) și echipamente de urgență și de siguranță. Potrivit edilului mașina va ajunge la primărie spre sfârștiul lunii ianuarie, 2021.

Valoarea mașinii de pompieri personalizată și a tuturor echipamentelor este de 435.527,26 ron, fără TVA, iar sursa de finanțare este Programul Operațional România – Ucraina 2014-2020, submăsura 2SOFT/4.2/160. Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, întreaga licitație s-a făcut pe trei loturi.

Viorel ATOMEI, primarul comunei HUDEȘTI: „Costul total al mașinii este de aproximativ 60.000 de euro”

„Mașina este achiziționată printr-un program transfrontalier. S-a făcut achiziția, s-a semnat contractul și undeva spre sfârșitul lunii ianuarie va fi adusă. Autoutilitara va avea bazin de o tonă și o pompă de înaltă presiune. Achiziția mașinii de pompieri vine în sprijinul cetățenilor, în sensul că o astfel de utilitară poate ajunge la timp la un incediu și-l poate ține sub control până apar pompierii cu celelalte mașini mai mari. Costul total al mașinii este de aproximativ 60.000 de euro”, declară primarul comuni HUDEȘTI, Viorel ATOMEI.

Achiziția cuprinde o mașină de spălat cu presiune, două corturi individuale pentru 50 de persoane, două generatoare de energie 4kw, un Kit de intervenție rapidă, un trepied de salvare, o pompă motorizată transportabilă, 5 costume de intervenție pentru pompieri împreună cu căști de protecție, centuri de poziționare, bocanci și mănuși profesionale, lanterne LED de intervenție, barcă pneumatică pentru 4 persoane și două dispozitive de comprimat aerul respirabil. 

Furnizorul mașinii de pompieri personalizată este firma GRADINARIU TRUCKS SOLUTIONS.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

To Top