Connect with us

Primăria ALBEȘTI va reabilita Școala Nr. 2 din satul Tudor Vladimirescu

Botosani

Primăria ALBEȘTI va reabilita Școala Nr. 2 din satul Tudor Vladimirescu

Corpul B al Școlii Gimnaziale nr. 2 Tudor Vladimirescu, din comuna ALBEȘTI va fi reabilitat. Recent, administrația locală a achiziționat lucrări la obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizare  școală gimnazială nr.2 Tudor Vladimierscu, corp B”. 

Astfel, în următoarea perioadă se vor face o serie de îmbunătățiri în cadrul corpurilor aparținând școlii, pentru ca elevii și profesorii să beneficieze de cele mai bune condiții de învățământ.

Conform memoriului tehnic vor avea loc lucrări de racordare a clădirii la utilități și se vor amenaja 4 grupuri sanitare interioare.

Primarul Mihai AMARANDEI: „Conform constructorului, până pe data de 20 decembrie a.c. lucrările vor fi finalizate”

„Este vorba de niște instalații sanitare, este vorba despre 4 cabine pentru grupuri sanitare în interiorul clădirii, în acest corp B nu erau instalații sanitare. Clădirea are 2 etaje, școala are mai mulți elevi și era nevoie de amenajarea băilor interioare. De pe urma acestui proiect vor beneficia atât copiii care învață acolo cât și profesorii. De asemenea, este prevăzută și construcția unui puț pentru alimentarea cu apă a clădirii.

Ordinul de începere a lucrărilor este dat de aproximativ 3 săptămâni, și conform constructorului, până pe data de 20 decembrie a.c. lucrările vor fi finalizate”, declară primarul comunei ALBEȘTI, Mihai AMARANDEI, pentru Ziarul „Bună Dimineața Botoșani.

Modernizarea școlii se ridică la valoarea de 139.558,96 RON, fără TVA

Prin proiect se dorește reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 2, Tudor Vladimirescu conform normelor actuale în vigoare în vederea asigurării unor condiții decente pentru desfășurarea actului educațional.

Potrivit caietului de sarcini perioada de execuție a lucrărilor este de maxim 2 luni calendaristice de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Modernizarea școlii se ridică la valoarea de 139.558,96 RON, fără TVA, iar obiectivul de investiții este finanțat de la Bugetul local.

Firma care se va ocupa de lucrări este societatea botoșăneană ALERO.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

To Top