SHARE

Pentru administrația locală a comunei HUDEȘTI, infrastructura educațională este esențială. Ca atare, primăria a demarat un proiect prin care în localitate s-a construit o grădiniță nouă.

Pentru a se putea acoperi necesarul de spații educaționale pentru copiii de vârsta preșcolară, comuna HUDEȘTI a inițiat un proiect ce prevede construirea unei grădinițe, în localitatea Baranca, având o capacitate de aproape 80 de locuri.

Lucrările sunt finalizate, iar acum se dotează clădirea cu echipamentele necesare pentru funcționarea la standarde europene a unității de învățământ. Vor fi achiziționate echipamente IT, multimedia și mobilier.

Citeste si   TEATRUL „Mihai Eminescu” revine în atenția PRIMĂRIEI! Se pregătește un nou TUN prin suplimentarea cu 3.000.000 EURO a proiectului?

Aproape 500.000 de euro pentru o grădiniță la standarde europene

„Cu ajutorul fondurilor europene am reușit să ridicăm o grădiniță cu 4 clase pentru copiii din Baranca. Lucrarea este finalizată. Urmează acum să se aducă echipamentul IT, mobilierul și obiectele pentru locul de joacă și să facem recepția.

Chiar astăzi am fost la Botoșani pentru a semna contractul pentru racordarea la energie electrică, atât mai era de făcut. Grădinița este una la standarde europene, cu locuri de joacă, băi interioare și dotări de ultimă generație. În cel mai scurt grădinița va fi funcțională”, declară primarul comunei HUDEȘTI, Viorel ATOMEI.

Valoarea totală a întregului proiect ajunge la aproape 500.000 de euro. Obiectivul de investiţii „Construire și dotare grădiniță cu program normal în sat Baranca, comuna Hudești, județul Botoșani”, este finanţat prin FEADR, submăsura 7.2. 

Citeste si   Noi controale ale polițiștilor botoșăneni! Au fost aplicate AMENZI de peste 22.000 de lei

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ